Cum poți ajunge de la Turda la aeroportul din Cluj fără bătăi de cap?

Să ajungi la aeroport dintr-un oraș din provincie poate să fie uneori o adevărată aventură, din pricina căreia riști de multe ori să pierzi zborul. Dacă nu optezi pentru o firmă care se ocupă cu transfer aeroport de la Turda la Cluj, o să fi nevoit să te duci la Cluj cu trenul ori cu microbuzul, din gară sau din autogară o să fii nevoit să iei u taxi sau un alt microbuz până la aeroport și șansele să pierzi zborul deja cresc considerabil din cauza acestor legături deloc simplu de găsit.

Ca să fii sigur că ajungi la timp la aeroport, trebuie să cauți o soluție care să te scape de legături, care să te scape de intermediari. Cel mai sigur drum este acela dintr-o singură bucată fără să te abați, fără să te lași în seama celor neserioși. Că am tot auzit de cazuri revoltătoare de oameni care au luat un taxi până la aeroport după ce au sosit cu trenul și li s-au cerut sute de lei pentru un job care nu făcea mai mult de 20-25 de lei. E bine să ne ferim de asemenea probleme mai ales dacă suntem în criză de timp și vrem să fim siguri că ajungem la timp. Din fericire au apărut companii precum Transfero.

Cum poți ajunge de la Turda la aeroportul din Cluj fără bătăi de cap?

Cei de la Transfero oferă o soluție de transport mai rapidă și mai sigură decât cacealmaua schimburilor de mijloace de transport succesiv. Ajungi la aeroport direct din autogara de la Turda ceea ce mie mi se pare cel puțin minunat. Gata cu intermediarii, cu taximetriștii hoți și așa mai departe. Ai parte de microbuz cursă directă până la aeroportul din Cluj, ceea ce din punctul meu de vedere este exact ceea ce noi, amatorii de zbor avem nevoie. Firmele de tipul celor de la Transfero încurajează zborul cu avionul și înlesnesc infinit chinul ajungerii la aeroport pentru cei care vin din provincie. Din păcate, aeroporturile în România sunt puține și destul de îndepărtate unul de celălalt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.