CE AVANTAJE POATE ADUCE COLABORAREA CU CASIER TOTAL PENTRU MAGAZINUL TAU

După 1 ianuarie 2007 când România a intrat în Uniunea Europeană, țara s-a umplut de magazine și hipermarketuri străine de genul Carrefour, LIDL, Penny, Profi, lanțuri uriașe care au ajuns în 2023 să numere mii de unități pe meleagurile noastre. Micile afaceri de cartier erau amenințate cu dispariția.

Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat, sau cel puțin nu în totalitate, întrucât ideea de mic magazin de cartier situat între blocuri avea să scoată în evidență marile dezavantaje ale supermarketurilor și hipermarketurilor: distanțele mari până la ele și cozile uneori interminabile pe care ești nevoit să le suporți uneori. S-au mai închis și din magazinele de cartier dar s-au deschis și altele noi.

Dacă deții un magazin de cartier probabil ești direct interesat de noi metode prin care să-ți sporești câștigurile, de noi metode prin intermediul cărora să aduci mai mulți clienți în incintă. Ei bine, în cele ce urmează vom discuta despre Casier Total, un serviciu adresat proprietarilor de magazine de cartier (și nu numai), care reușește să ofere proprietarilor exact cele specificate mai sus: mai mulți clienți.

CUM TE POATE AJUTA CASIER TOTAL SĂ CREȘTI NUMĂRUL CLIENȚILOR

  1. PERMITE VÂNZAREA DE ROVINIETE – un serviciu foarte important, pentru că până nu demult, șoferii erau convinși de faptul că pot procura rovinieta doar de la benzinării și nu oricare benzinării, ci benzinăriile aflate la ieșirile din orașe. Ei bine, nu. Astăzi rovinieta se poate cumpăra din mult mai multe locuri, inclusiv din magazinele de cartier care folosesc aplicația Casier Total.
  2. PERMITE VÂNZAREA DE REÎNCĂRCĂRI PRE-PAY – deși există posibilitatea de a cumpăra încărcare electronică pentru Orange, Vodafone sau Telekom prin intermediul portalurilor de genul re-incarcare.ro, există mulți oameni care preferă metoda clasică, doresc să cumpere cu bani cash o reîncărcare atunci când se duc să cumpere și o sticlă cu ulei, două kilograme de cartofi sau țigări de la magazinul din colț.
  3. PERMITE ÎNCASAREA FACTURILOR LA UTILITĂȚI – acesta cred că este cel mai important serviciu pe care-l oferă platforma Casier Total micilor magazine de cartier. Bătrânii sunt cei mai mari beneficiari ai acestui tip de serviciu, bătrâni care vor alege mereu să intre în cel mai apropiat magazin pentru a achita factura la lumină ori la telefonul mobil. Și, evident, odată ajunși în magazin, mai cumpără și altceva.
  4. PERMITE ÎNCASAREA RATELOR LA BĂNCI – deși pare incredibil, în 2023 încă există oameni (foarte mulți de altfel) care optează pentru a merge lună de lună la bancă pentru a-și achita ratele. Aleg acest procedeu pentru că fie fac rost de banii de rată din alte surse, nu direct din salariu, fie sunt genul de oameni care consideră chitanța sfântă și doresc cu orice preț să aibă recipisa în dulap.

Prin intermediul Casier Total se pot oferi mai multe servicii, acestea sunt însă cele mai importante dintre ele. Ideea din spatele Casier Total este foarte simplu de înțeles: mai mulți clienți vin în magazin pentru a-și rezolva diverse probleme, însă din aceștia mulți nu vor pleca cu mâna goală. Cu siguranță majoritatea „se vor mai lipi” de un pachet de țigări, de un suc, de o cafea, de alimente pentru acasă, etc.

În plus, vânzările efectuate prin intermediul platformei Casier Total sunt pe bază de comision. Fiecare reîncărcare PrePay, fiecare rovinietă, fiecare factură plătită de clienți va însemna comision pentru magazin. La final de lună când se trage linie, cu siguranță toată lumea va fi mulțumită. Clienții vor fi mai mulțumiți pentru că vor putea beneficia de soluții noi pentru problemele lor iar din punct de vedere contabil, platforma Casier Total va aduce profit.

Și, cel mai important, Casier Total este GRATIS pentru cei care doresc să folosească această platformă, nu trebuie să cumpere aparatură specială, nu este necesară nicio investiție din partea magazinelor, benzinăriilor, supermarketurilor de cartier. Este genul de colaborare pe termen lung care are numai avantaje pentru toată lumea și care ajută efectiv la creșterea vânzărilor unui magazin de cartier.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.