TUTORIAL: Cum să faci un selfie perfect

De când telefoanele mobile au început să aibă camere frontale, a apărut și ideea de selfie. Chiar dacă mulți dintre noi am fi tentați să credem că aceste fotografii sunt narcisiste la modul în care conceptul a fost interpretat în România, există și oameni serioși care fac un selfie alături de prieteni, nu doar cu propria persoană. Dacă vrei și tu să faci un selfie perfect alături de prietenii tăi, iată câteva sfaturi mai mult decât interesante care să apropie fotografia ta de perfecțiune.

TUTORIAL: Cum să faci un selfie perfect

  1. Setează corect unghiul. Pentru un selfie corect, camera telefonului mobil trebuie să fie deasupra capului tău astfel încât să prindă și corpul. Automat, va fi și perfect înclinat.
  2. Asigură-te că ai lumină. Cele mai bune selfie-uri sunt cele făcute lângă o fereastră ori ziua în natură pentru că fața va fi mult mai lipsită de umbre.
  3. Poziția feței. Fiecare om are impresia că fața lui arată mai bine dacă o înclină într-o anumită direcție. Testează chestia asta până când ajungi la un rezultat mulțumitor.
  4. Folosește filtrele. Deși ideal ar fi să NU editezi fotografiile pe care le faci, mai ales dacă este vorba despre un selfie, știu că nu te vei putea abține. Joacă-te cu filtrele până găsești ceva ce-ți place.

Acestea sunt cele mai importante 4 sfaturi legate de selfie. În linii mari, setați unghiul corect, asigurați-vă că aveți suficientă lumină naturală, alegeți o poziție a feței care să vă mulțumească pe voi personal, nu pe alții apoi încercați să editați un pic fotografia dacă cumva nu sunteți mulțumiți de cum a ieșit. Și, dacă nu a ieșit bine, încercați un alt selfie până când vă iese.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.