TOP AVANTAJE DACA ITI INCARCI CARTELA PRIN RE-INCARCARE.RO

Reîncărcarea cartelelor PrePay a devenit mult mai facilă odată cu apariția portalurilor de genul re-incarcare.ro, site-uri web care îți permit să-ți cumperi o reîncărcare Telekom, Orange sau Vodafone direct din confortul casei tale, fără să mai fii nevoit să pierzi timpul cu drumuri și cozi pe la punctele de lucru ale operatorilor de telecomunicații.

În trecut era oarecum un calvar să îți expire minutele de pe cartelă după amiază, seara sau chiar noaptea întrucât nu mai aveai de unde să-ți încarci cartela cu credit sau minute, iar casele noastre nu prea beneficiau de internet pe cablu ori routere Wi-Fi de care să ne folosim până a doua zi. Nu existau nici măcar aplicații de mesagerie instant precum WhatsApp, Facebook Messenger pe care să le folosim fără să plătim nimic în afară de banala factură la internet.

Ei bine, astăzi încărcarea cartelelor PrePay a devenit o joacă de copii, ne putem achiziționa credit, minute sau coduri de reîncărcare de acasă, folosind evident cardul de credit și portalul re-incarcare.ro.

TOP AVANTAJE DACA ITI INCARCI CARTELA PRIN RE-INCARCARE.RO

  1. Îți primești beneficiile în timp record. Portalul re-încărcare.ro funcționează pe baza unui principiu super interesant: rapiditatea este ținta numărul 1. Cu cât procesul de reîncărcare electronică decurge mai rapid, cu atât clientul va fi mai mulțumit. Portalul reușește să încarce cartele Telekom, Orange sau Vodafone în maxim 2-3 minute din pricina faptului că nu necesită operațiuni suplimentare din partea clientului prin intermediul cărora să se lungească procesul de achiziție. Clientul nu trebuie să-și facă cont pe site pentru a putea achiziționa o reîncărcare Telekom, Vodafone sau Orange și astfel, în maxim 3 minute de la introducerea datelor în portal, vin SMS-urile de înștiințare a reîncărcării. Este un serviciu servit perfect pentru niște vremuri considerate a fi trăite în secolul vitezei.

Practic, faptul că portalul permite achiziția de reîncărcări electronice din confortul casei noastre sau de oriunde ne-am afla în lume, 24 de ore din 24, permite transformarea cartelei PrePay într-un fel de serviciu operat în mod de abonament. Până nu demult procesul anevoios de reîncărcare electronică era singurul inconvenient al cartelei PrePay comparativ cu abonamentul, riscai să te trezești cu telefonul nefuncțional când expirau beneficiile. Astăzi însă acest dezavantaj a dispărut din moment ce putem achiziționa reîncărcare electronică de oriunde, la orice oră, pentru orice operator de telefonie mobilă din România: Orange, Vodafone sau Telekom.

  1. Datele tale sunt în siguranță. Discutăm aici despre două tipuri de date: datele cu caracter personal și datele bancare. De cele mai multe ori atunci când vine vorba despre cumpărături online, unde clienții sunt nevoiți să-și introducă numărul de telefon, cineva colectează aceste date și le vinde mai departe. Așa ne trezim ulterior cu fel de fel de apeluri suspecte care vor să ne ofere analize medicale, să ne întrebe sondaje de opinie sau cine știe ce fel de alte servicii să ne ofere. Portalul re-incarcare.ro oferă garanția faptului că nu se ocupă cu asemenea găinării și cea mai bună dovadă este vechimea pe piață. Site-ul este activ de mai bine de 10 ani și nu ar fi rezistat pe piață dacă nu ar fi fost administrat în mod serios și corect, dacă ar fi făcut matrapazlâcuri cu datele clienților și așa mai departe.

Datele bancare sunt și ele în siguranță. Știu că multă lume este reticentă atunci când trebuie să „dea cu cardul” pe un site nou de unde nu au mai cumpărat nimic niciodată. Într-un fel e normal să se creeze un tip de paranoia pe acest subiect pentru că mereu apar prin presa online fel de fel de cazuri cu furturi de date bancare, de breșe de securitate chiar la bănci și așa mai departe. Ei bine, atunci când vine vorba despre portalul re-incarcare.ro, tranzacțiile sunt criptate 100% așa că nu are cum să fure nimeni absolut nimic. S-a investit masiv în securizarea portalului și s-a redus astfel la zero posibilitatea să apară astfel de probleme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.