MANAGEMENTUL ROVINIETELOR DEVINE MULT MAI SIMPLU CU AJUTORUL ROVINIETA.ONLINE

Managementul unui parc auto presupune o listă interminabilă cu sarcini de serviciu care mai de care mai importante, menite să țină amenzile departe de companie. Pe această listă cu lucruri foarte importante de care trebuie avute grijă se află evident și managementul de roviniete, o sarcină care de multe ori dă bătăi de cap celor responsabili în cazul în care achiziția de roviniete se efectuează descentralizat, de pe mai multe portaluri online ori pur și simplu de către șoferi, în momentul în care ies cu vehiculele pe drumurile județene și naționale.

Managementul de rovinietă este foarte important întrucât în cazul în care se uită efectiv de achiziție iar vehiculele sunt surprinse de camerele CNAIR, la poșta companiei vor apărea celebrele plicuri negre cu amenzi, evenimente foarte neplăcute pentru un administrator de parc auto. Amenzile acordate de CNAIR erau destul de mari în trecut și au devenit și mai mari din 2022 prin intermediul Legii 241, lege care modifică cuantumul amenzilor acordate celor prinși pe drumurile publice fără rovinietă valabilă. Autovehiculele riscă o amendă maximă de 550 RON în timp ce vehiculele de transport marfă cu MMA mai mare sau egală cu 12 tone, cu minim 4 axe, pot primi amenzi de până la 11900 RON, o sumă absolut fabuloasă pentru o țară în care salariul minim pe economie este 350 euro.

Așadar, managementul rovinietei nu trebuie neglijat, din contră, este nevoie de centralizare și de organizare, lucruri de care portalul Rovinieta.Online se poate ocupa cu brio. Managementul de roviniete devine mult mai simplu prin intermediul acestui portal și vom discuta în cele ce urmează în detaliu despre acest aspect.

FUNCȚII PRINCIPALE ROVINIETA.ONLINE

  1. Creează o bază de date cu toate rovinietele achiziționate. În momentul în care se achiziționează rovinieta online prin intermediul acestui portal, în timp se generează o bază de date comună pentru toate autoturismele. Practic toate rovinietele sunt într-un singur loc, toate facturile, managementul de rovinietă devine mult mai simplu. Este foarte important să existe ordine, organizare în cadrul managementului de rovinietă, altfel pot apărea amenzile.
  2. Permite eliberarea mai multor roviniete simultan. Timpul este de departe cea mai importantă resursă pentru un manager de parc auto. Se poate economisi timp prețios atunci când vine vorba despre administrare roviniete parc auto dacă se folosește portalul Rovinieta.Online, întrucât în baza unui tabel de comandă, se pot emite mai multe roviniete simultan, ceea ce înseamnă destul de mult timp economisit care poate fi folosit în alt mod.
  3. Face posibilă externalizarea achiziției de roviniete. În cazul în care se dorește, achiziția de roviniete online poate fi externalizată spre personalul portalului rovinieta.online. Totul este legal, pe bază de contract și cu costuri zero pentru companie. Pur și simplu managerul de parc auto scapă de grija rovinietei pentru totdeauna. Cei de la rovinieta.online își asumă contractual eventuale amenzi dacă se constată că evenimentul neplăcut s-a produs din vina lor.
  4. Emite alerte pentru rovinietele apropiate de expirare. Portalul Rovinieta.Online emite alerte pentru rovinietele achiziționate prin intermediul său, care ulterior se apropie de expirare. Practic, acum este aproape imposibil ca cineva să mai uite că rovinieta a expirat. Aceste alerte sunt salvatoare și reușesc să țină amenzile departe de conturile companiei. Alertele funcționează pentru rovinietele achiziționate pe o perioadă mai mare de 30 de zile.

Acestea sunt cele mai importante funcții ale portalului Rovinieta.Online, funcții foarte utile care nu doar reușesc să țină compania departe de amenzile CNAIR, dar reușesc să rezolve niște probleme care au drept rezultat final mai mult timp liber pentru cei care se ocupă cu managementul parcurilor auto.

Portalul este gratuit pentru toți utilizatorii, persoane fizice sau juridice, nu se percep taxe sau comisioane pentru niciuna dintre funcțiile portalului. În plus, Rovinieta.Online se îmbunătățește constant, recent a fost adăugat și un calculator rovinietă foarte util pentru estimările de costuri sau pentru simpla informare a managerilor de parcuri auto. Practic nu există niciun inconvenient pentru un manager de parc auto să nu folosească rovinieta.online.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.