5 chestii ascunse în Facebook Messenger

418067-there-s-a-hidden-basketball-game

Aplicația independentă de mesagerie a celor de la Facebook, pe nume Messenger, a devenit la fel de populară ca aplicația Facebook în sine. În ianuarie, Messenger a atins peste 800 de milioane de utilizatori activi cam cât Instagram Twitter și Snapchat la un loc.

Aplicația Messenger este cu atât mai interesantă cu cât există o sumedenie de trucuri și chestii ascunse implementate de care foarte puțini au auzit vreodată… Despre 5 dintre ele vom discuta și noi în cele ce urmează, in ideea că faceți parte dintre cei mulți care nu au văzut niciodată chestii ascunse în Facebook Messenger. Ei bine, să vedem…

5 chestii ascunse în Facebook Messenger

  1. Coduri secrete. De exemplu, dacă scrii @fbchess în conversație pe Messenger o să apară un joc de șah. @dailycute în schimb își va aduce o poză cu un animăluț.
  2. Quick-Access Shortcut. Poți crea o scurtătură către o conversație anume, pe care să o accesezi imediat.
  3. Există un joc de baschet ascuns. Trimite celui cu care vorbești un emoji cu tematică de baschet și o să îți apară jocul cu pricina.
  4. Poți trimite bani. Aplicația îți permite să trimiți bani oricui din lista ta de Facebook. Tot ce trebuie să faci este să adaugi datele cardului la aplicație.
  5. Poți solicita un taxi UBER. Facebook a semnat recent un parteneriat cu această companie și evident, trebuie să ai cont pentru UBER.

În total, sunt cred că cel puțin 20 de lucruri ascunse în Facebook Mesenger, sau dacă nu ascunse mai bine zis despre care nu a vorbit nimeni niciodată mai pe larg, funcții care au apărut peste noapte în aplicație fără ca nimeni să le anunțe sosirea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.