Vrei să deschizi un magazin online și nu ai ambalaje? Iată aici un calculator preț cutii din carton

Foarte mulți tineri doresc să încerce comerțul online, să deschidă un magazin în acest sector oarecum nou pentru noi în România. În ultimii 10 ani internetul s-a dezvoltat puternic și a reușit să devină și la noi acel suport perfect pentru comerț cum era de mult timp prin străinătate.

Astăzi oricine are posibilitatea să încerce un business online însă înainte de a trece la acțiune, este nevoie de puțină documentare pentru că lucrurile nu sunt așa simple cum par.

Comerțul online diferă destul de mult ca și concept de comerțul stradal. Comerțul stradal se bazează pe vad comercial, pe clientul care intră, cumpără și pleacă acasă cu produsele imediat.

Comerțul online se bazează pe spațiu de expunere infinit dar și pe parteneri, pe firmele de curierat, prin intermediul cărora produsele ajung la clienți. Aici este un punct slab, aici trebuie avută foarte mare grijă pentru că în online, vânzarea se încheie atunci când s-au încasat banii iar dacă la client ajunge un produs cu un ambalaj deteriorat, acesta cu siguranță va refuza coletul și se va întoarce la magazin

Mulți ar spune că soluția pentru această problemă destul de mare este să se lucreze cu o firmă de curierat serioasă. Ei bine, trăim în România și știm cu toții că nu există așa ceva. Firmele de curierat mută volume imense și nu vor avea niciodată grijă cum sunt manipulate coletele. Nu este timp, nu este bun simț, nu este respect față de client pentru că până la urmă aici se rezumă totul. Soluția la această problemă este cu totul alta și se află în „curtea” magazinului.

Ambalajele din carton. Despre ele o să discutăm astăzi și vom vedea cum pot salva comerțul online. Ele reprezintă o soluție excelentă pentru o țară în care se face un curierat atât de primitiv, atât de sălbatic, atât de lipsit de respect față de client.

Într-adevăr, unele produse au cutii originale foarte zdravene, nimic de zis, însă trăim niște vremuri ale incertitudinii, nu poți avea încredere în nimeni și în nimic. Dacă vrei să ai un business de succes în mediul online, indiferent de cutia produsului, trebuie să ambalezi SUPLIMENTAR tot ce trimiți, astfel încât să fii sigur că nu ai retur.

Important este că există producători de ambalaje serioși pe piață, cu care poți face contracte super simplu și care îți pot livra în maxim 2-3 zile lucrătoare orice tip de ambalaj din carton, colorat sau necolorat, orice formă sau dimensiune. Unul dintre acești producători se află la Hunedoara, este vorba despre Dinosans SRL, producător ambalaje din carton cu o vechime pe piață de aproape 20 de ani. Pe site-ul lor veți găsi un calculator preț cutii din carton care vă poate ajuta foarte simplu și rapid să calculați cuantumul investiției necesare, în cazul în care vreți să demarați un proiect online.

În linii mari, un business online are succes doar dacă reușește să demonstreze respect față de client, iar micile magazine online pot avea acces la o nișă foarte mare de clienți nemulțumiți de serviciile marilor magazine online care dețin monopol pe tot ce ține de vânzări. Respect față de client înseamnă stoc real, înseamnă livrare în timp util (24-48 de ore), înseamnă produse ambalate corespunzător sălbăticiei din industria curieratului din România.

Dacă aceste condiții se întrunesc, nu mai rămâne decât chef de muncă să fie din plin, entuziasm și răbdare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.