4 motive să-ți cumperi un brad de Crăciun artificial în luna iulie

Deși multora li se poate părea de dreptul nebunească ideea de a cumpăra un brad de Crăciun artificial în toiul verii, dacă veți avea răbdare să citiți cele patru argumente din cadrul acestui articol, cu siguranță nu o să vii se mai pară o mare ciudățenie. Ideea principală are la bază vechea zicală românească „Omul gospodar își face iarna car și vara sanie” dar veți vedea imediat despre ce este vorba.

4 motive să-ți cumperi un brad de Crăciun artificial în luna iulie

  1. Prețurile sunt mult mai mici. Eu am cumpărat de aici un brad de Crăciun artificial, în urmă cu câteva zile, și am fost foarte mulțumit de prețul de achiziție. Urmăresc de ceva vreme piața brazilor artificiali și poți spune că vara este de departe momentul cel mai potrivit pentru asemenea cumpărături. În plin sezon, este absolut evident faptul că prețurile or să o ia razna.
  2. Îți iei din minte o grijă importantă. Mulți dintre noi avem obiceiul să lăsăm anumite task-uri pe ultima clipă. Așa este în general nația noastră, stăm foarte prost la capitolul organizare. Eu de exemplu anul trecut mi-am propus să cumpăr un brad de Crăciun artificial dar din păcate nu am mai apucat. Mi-am adus aminte cu trei sau patru zile înainte de Crăciun și mi-a fost imposibil să găsesc un magazin online din care să cumpăr ceva de calitate, iar produsul să ajungă la mine înainte de Crăciun. Anul acesta am făcut achiziția direct în vară astfel încât să fiu sigur că la iarnă o să am bradul mult dorit. În luna iulie, piața este plină de brazi artificiali ieftini care sunt totuși de calitate.
  3. Piața este super diversificată. Cu câteva zile înainte de Crăciun sau chiar începând cu luna decembrie, stocurile de brazi artificiali încep să scadă și chiar să dispară complet. Cumpărând un brad artificial cu aspect natural când sezonul este departe de a fi început, ai toate șansele să faci rost de un brăduț cu totul și cu totul special. Cea mai mare bătaie este evident pe brazii artificiali care arată cât mai aproape de cei naturali, care pot fi cumpărați și la prețuri bune.
  4. Nu te încurcă cutia. Multă lume face confuzie între bradul natural și bradul artificial în momentul în care apare discuția despre depozitarea bradului artificial. După cum știm, bradul artificial se montează și se demontează de zeci de ori, dacă este un brad de calitate poate să țină chiar și 15 20 de ani. În momentul în care trebuie depozitat acesta se strânge frumos iar multora nu le vine să creadă când văd în ce cutie de mici dimensiuni poate să încapă. Cutia de depozitare a bradului artificial are niște dimensiuni foarte mici și nu încurcă cu absolut nimic în debara.

Acestea sunt de departe cele mai importante patru motive pentru care fiecare dintre noi ar trebui să cumpărăm un brad artificial de Crăciun în toiul verii. Reușim să cumpărăm cu prețuri mult mai mici iar cantitatea de modele disponibile este impresionantă, ne luăm de pe cap o grijă destul de importantă și nu în ultimul rând, faptul că facem această achiziție la câteva luni distanță de Crăciun nu ne aduce pe cap o cutie pe care să nu avem unde să o depozităm atâtea luni de zile.

 

One Response

  1. Dana Nov 15, 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.