Deții un magazin online? Profită de avantajele Marketingului prin SMS

Deții un magazin online? Cum îți notifici clienții despre statusul comenzii? Cum îi anunți pe cei care au comandat în trecut că ai lansat noi promoții?  

Probabil că apelezi la e-mail, dar află că SMS-ul are o performanță de 6-7 ori mai bună decât e-mailul. 

Rata de deschidere a SMS-urilor este de 5 ori mai mare decât cea a e-mailurilor.

90% din mesajele SMS sunt citite în cel mult 3 minute de la primire, în timp ce e-mailurile pot “zace” cu zilele în inboxul sau spamul clienților. Nu știu tu, dar eu încă am e-mailuri necitite în inbox, de care sper să am timp weekendul ăsta. SMS-ul este scurt și concis, astfel că îmi pot rupe 5 secunde din timp pentru a-l citi.

Rezultatele unei Campanii de Notificări prin SMS sau ale unei campanii Publicitare prin SMS sunt ușor măsurabile. Raportarea este imediată.

O campanie SMS se setează simplu și rapid.  Nu ai nevoie de programator, designer, content writer. Un mesaj scurt și la obiect, precum “Azi avem 40% reducere la produsele XYZ” este suficient pentru a converti un eșantion numeros.

SMS-urile sunt ieftine: se poate începe cu o campanie de câteva zeci de euro. Costurile nici nu se compară cu bugetele necesare pentru alte canale de marketing (rețele sociale, Google Ads etc).

Așa că, dacă ai un magazin online construit cu un CMS open-source, , te invit să downloadezi modulul SendSms corespondent, să îl instalezi, să trimiți notificări SMS către clienții tăi și să te bucuri de  rezultatele rapide. SendSMS a dezvoltat plugin SMS pentru  WordPress, modul sms Cs-Cart, addon sms Magento, modul sms Prestashop, Opencart sau Shopify.

Iată un video care îți arată cât de simplu este să instalezi și să utilizezi modulul SendSMS în magazinul tău online: https://www.youtube.com/watch?v=R4CJDTu9wiw

(modul SMS CS-cart, în acest caz, dar la fel funcționează și pentru alte platforme)

Modulele dezvoltate de SendSMS sunt gratuite. Iar pentru a trimite notificari prin SMS platesti un tarif foarte accesibil.

 Iată ce poți face cu modulele SendSMS pentru Ecommerce:

✅Poți trimite campanii SMS publicitare către numerele de telefon din baza de date și le poți personaliza la nivel de :

  • produs cumpărat,
  • perioadă,
  • sumă minimă comandă,
  • județ.

✅Poți trimite mesaje selectiv către oricare dintre clienții care au plasat comenzi pe site-ul tau.

Echipa SendSMS iți oferă asistență gratuită, atât la instalare, cât și post-vânzare.

Campaniile SMS s-au dovedit a fi cele mai ieftine și larg acceptate forme de mobile marketing. Marketingul prin SMS-uri poate fi utilizat pentru creșterea vânzărilor, construirea brandului, CRM, loialitate și campanii de retenție.

Afla mai multe pe Sendsms.ro!

 

One Response

  1. Silvia Nov 14, 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.