Excursia personalizata cu autocarul/microbuzul. Creaza-ti propriul itinerariu si bucura-te de cele mai frumoase momente!

Frumusetea excursiilor personalizate este ca acestea sunt organizate in functie de propriile preferinte ale grupului. Puteti crea un tur al orașului dvs., puteti face o calatorie in Delta Dunarii, puteti vizita cele mai importante orase ale Romaniei sau, de ce nu, vizita Europa. Alegeti cu cine sa calatoriti catre destinatia sau destinatiile dorite, ce obiective doriti sa vizitati sau care sa fie durata excursiei.

TransCar SRL – O solutie pentru fiecare grup de excursionisti!

Pentru orice interes, exista un grup. Pentru fiecare grup, exista o excursie perfecta. Și pentru fiecare excursie, exista un autobuz. TransCar SRL este solutia ideala pentru nevoile tale de transport. Cu peste 18 ani de experienta, firma noastra ofera servicii de transport persoane de cea mai inalta calitate. Cu o flota impresionanta, acoperim toate serviciile de transport la cel mai inalt nivel si va asiguram o experienta cat mai placuta pe toata durata calatoriei.

Va putem sfatui cu privire la transporul optim pentru excursia dvs. Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorie. Oferim solutii multiple de transport excursii pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile marca Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco pentru orice tip de calatorie.

Avantajele unei vacante personalizate

Excursiile personalizate va ofera numeroase avantaje, printre care:

  • Un plus de intimitate, spatiu si confort. In cadrul unei excursii personalizate, puteti alege sa calatoriti doar alaturi de persoane cunoscute, prieteni sau rude. In acest mod, veti avea parte de mai multa intimitate pe parcursul plimbarii si, implicit, de un confort suplimentar.
  • Alegerea destinatiei/lor dorite. Puteti alege orice destinatie din Romania pe care sa o vizitati si puteti acorda timp suplimentar oricarei zone care va impresioneaza in mod deosebit.
  • Timp sufiecient, fara presiune. Nu veti fi conditionati de preferintele altor persoane necunoscute si va veti putea concentra energia si timpul catre atractiile turistice care va intereseaza cu adevarat.

Cum sa rezervati autocarul/microbuzul pentru o excursie personalizata

E simplu! Luati legatura cu firma noastra si va stam la dispozitie cu ajutor specializat. In functie de itinerariul ales de dvs., in functie de numarul de persoane si in functie de numarul de ore/zile de calatorie, va prezentam ofertele si optiunile noastre de transport.

Cea mai buna solutie de transport pentru grupul dvs.

Selectia dvs. de transport va depinde de trei factori: (1) Perioada de timp pe care o veti petrece pe drum, (2) numarul de pasageri pe care il veti transporta și (3) nivelul de confort pe care doriti sa-l oferiti. O varietate de solutii sunt disponibile pentru excursiile personalizate, de la microbuze, pana la autocare de lux. Daca petreceti mai mult de doua ore pe drum, va recomandam sa selectati un vehicul cu mai multe dotari, cum ar fi un autocar. Daca transportati mai putin de 10 de persoane, alegeti micrubuzul. Depinde doar de dvs.

 

One Response

  1. Dana Nov 18, 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.