Am cumpărat un aspirator vertical. A meritat investiția? Merită banii?

Am cumpărat zilele trecute un aspirator vertical Gorenje, la 14.4v pe care am cheltuit aproape 400 de lei. De ce am făcut această investiție? Păi în primul rând aveam nevoie de o unealtă cu care să fac curat prin mașină, iar aceste aspiratoare verticale sunt 2 în 1. Sunt și de casă și portabile, numai bune pentru auto.

Știu, mulți dintre voi veți spune că sunt chitră și că nu doresc să duc mașina la spălătorie dar vă spun sincer că nu prea e vorba despre bani neapărat. De fapt este și despre bani dar în alt context. De exemplu, ultima dată când am dus mașina la spălat a fost acum 2 ani. Am dat 30 de lei, am stat la coadă vreo oră cu tot cu ce au spălat pe la a mea interior exterior și am plecat. Și când am plecat am văzut că nu făcuseră treabă prea bună.

Și atunci am zis că decât să mai dau bani și să fiu nevoit să mai curăț și eu pe la ea atunci când ajung acasă, mai bine fac eu curat cap coadă și cu asta basta. Merg la spălătoriile cu jetoane pentru exterior iar la interior bag aspiratorul meu minune. De ce să mai dau 30 de lei și să fiu nevoit să curăț mașina personal?

Investiția a meritat și pentru acasă, întrucât acest aspirator este mult mai comod de folosit, neavând niciun fel de cablu atașat. Are 2 trepte de putere, pe treapta 2 ține cam 20 de minute ceea ce este mai mult decât suficient. De încărcat, stă cam 4-5 ore în priză. Este foarte practic și sincer să fiu nu m-aș mai întoarce la aspiratoarele cu fir. Ca și putere este ok, trage destul de bine de pe jos, chiar și de pe covor unde mă așteptam să fie problemă.

Per total, pentru cei care au un spațiu mic pe care vor să-l mențină cât mai curat, aceste aspiratoare sunt foarte bune. Desigur, cine dorește o autonomie mai mare, poate să cumpere un model mai serios, cu 700-1000 RON.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.