Un bilet pe zi – ce am învățat după 30 de zile de jucat la pariuri sportive online?

Am avut o perioadă mai demult când am jucat la pariuri sportive online. Și am reușit să câștig destul de bine. Cum și de ce am renunțat din moment ce aveam câștiguri constante o să povestesc în cadrul acestui articol.

Primele mele contacte cu mizele și cotele a fost în perioada liceului, când, evident, ca orice tânăr care nu beneficiază de părinți bugetari ori cu afaceri, am căutat să fac rost de un venit suplimentar față de alocație.

Am început să joc și evident, nu prea câștigam. Eram un copil care punea bilete cu speranța că va avea noroc. Ei bine, câțiva ani mai târziu am aflat cum stă de fapt treaba cu pariurile sportive. Am aflat că nu prea sunt jocuri de noroc.

După ce am terminat liceul și am început să muncesc, am zis să abordez din nou domeniul pariurilor sportive, prin intermediul unor case de pariuri online. Atunci când muncești și vii obosit de la lucru. Vrei liniște nu agitație.

Îmi plăcea să mă duc prin agențiile din oraș, atmosfera de acolo mi se părea Cool și de gașcă, dar o vedeam așa doar pentru că nu aveam responsabilități, eram și odihnit căci în liceu nu munceam. Când devii adult, se schimbă treaba.

Și am început să joc, aproape zilnic. Făceam câte un bilet și am început să le prind rostul. Am învățat faptul că în primul rând, pariurile sportive nu sunt jocuri de noroc. Totul se rezumă la informație.

Cu cât ești mai informat, cu atât reușești să pui pe bilet niște meciuri mai sigure. Era destul de simplu să fac rost de informații, internetul ajunsese și la mine, începuseră să apară site-uri de specialitate care să dea ponturi pariuri azi.

Biletul zilei la fotbal – strategia care a reușit să să-mi aducă un salariu în plus, lunar

După vreo 2 ani de jucat constant am zis să încerc o mică strategie numită biletul zilei fotbal. În fiecare zi, să pun un bilet la fotbal, chiar dacă nu sunt evenimente importante de jucat. Era o provocare pentru un jucător de weekend.

30 de zile de informare, 30 de bilete. Cotele jucate nu erau mari, nu erau ciudate, informația pe care o puteam culege de pe internet, de pe site-urile de specialitate era suficientă pentru a câștiga cam încă un salariu.

Biletul zilei la fotbal înseamnă un bilet cu maxim 3-4 meciuri, nu fantasme de 25 de evenimente

La început am fost fascinat de acele bilete cu 25 – 30 de evenimente pe ele cu care se mândreau unii și alții prin agenții, dar pe care nu le vedeam niciodată câștigătoare. Mie personal mi se părea ceva WOW un asemenea bilet.

Primul lucru pe care l-am învățat în legătură cu pariurile sportive a fost faptul că trebuie să rămân cu picioarele pe pământ. Puțini sunt cei care s-au pricopsit din pariuri sportive, cu bilete de 25-30 de evenimente.

În cele 30 de zile cât am rulat strategia biletul zilei fotbal, am ales să joc mize mici de maxim 10-15 lei, cu cote modice de până în 1.5, maxim 3-4 evenimente pe bilet. Această strategie a fost una câștigătoare.

Dacă facem un mic calcul, 4 evenimente cu cotă 1.5 înseamnă o cotă totală puțin peste 5. Dacă pui zilnic 20 lei (un pachet de țigări), câștigi 100 de lei. La final de lună am tras linie, câștigasem 17, pierdusem 10.

Biletul zilei la fotbal – cifre concrete despre strategia care mi-a adus un salariu pe lună

Biletul zile la fotbal mi-a adus 1700 de lei câștig brut, din care scădem 13 x 20 = 260 de lei pierduți = 1440 de lei – 10% impozitul către stat = 1296 lei NET, bani în mână. Este un salariu minim pe economie.

Întrebarea cea mai așteptată probabil: de ce am renunțat? Ei bine, am reușit să găsesc alte surse de venit mult mai bănoase am putea spune, și mult mai puțin riscante. În plus, odată cu vârsta vine și familia și nu prea mai este timp.

Biletul zilei fotbal este o „muncă” pe care o recomand celor tineri, celor care au timp să stea câteva ore pe zi să compună un bilet clar, cu câteva evenimente sigure. Odată ce înaintezi în vârstă, începi să ai alte priorități, multe dintre ele mai importante decât banii. Rămâne la aprecierea fiecăruia dacă merită sau nu să ofere timpul său pariurilor sportive. Fiecare este liber să-și valorifice așa cum dorește timpul liber de care dispune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.