Mai există motive să nu folosești servicii de contabilitate online?

Vremurile pe care le trăim sunt din ce în ce mai ancorate în tehnologie. Internetul și conceptul serviciilor cloud încep să acapareze încet toate domeniile care țin de viața noastră, inclusiv de meseriile care până în urmă cu ceva timp se bazau pe multă hârtie și pix precum contabilitatea.

Astăzi, există servicii de contabilitate online care înlocuiesc efectiv registrele, formularele, declarațiile, tot ce înseamnă practic hârtie.

Poți să semnezi un contract de prestări servicii online cu o companie de contabilitate precum KEEZ, în urma căruia pe-o parte un expert contabil se va ocupa de documentele tale de la distanță folosind o platformă cloud, iar pe altă parte, folosind același concept cloud, vei putea la rândul tău să emiți facturi sau să trimiți documente către contabil oriunde te-ai afla.

KEEZ – platforma de contabilitate online care explică perfect conceptul cloud 

Platforma online destinată contabilității cu care KEEZ vine în prim plan aduce câteva funcții destul de bune pentru tinerii antreprenori. Poate fi accesată nu doar de pe laptop dar și de pe telefonul mobil, ceea ce facilitează și mai mult ideea de mobilitate. Acum poți să emiți o factură fără să mai depinzi de softuri instalate în laptopuri greoaie. Poți să stai pe o plajă în Bali și să emiți, să trimiți o factură către un client.

Unul dintre punctele forte ale acestei platforme online destinate contabilității se rezumă la faptul că poate prezenta rapoarte în timp real. În contabilitatea clasică, rapoartele au fost dintotdeauna o problemă însă iată că internetul prin intermediul conceptului cloud computing reușește să o rezolve. În plus, în momentul în care transmiți un document către contabil prin intermediul acestei platforme, acesta ajunge 100%, instant.

Nu mai ești nevoit să aștepți întâlnirea lunară cu contabilul pentru a-i preda documentele. Trăim într-o lume a vitezei și pur și simplu, timpul este cea mai valoroasă componentă. Să te întâlnești cu cineva față în față pentru a lua niște documente, necesită timp.

Contabilitatea lucrată și ținută în cloud – soluția pentru un business mai simplu de administrat

Ideea e destul de simplă: atât timp cât înțelegem faptul că trăim în secolul vitezei, o să înțelegem și rolul contabilității online.

Deși viața pare să treacă pe lângă noi din ce în ce mai repede, deși de multe ori avem impresia că nu ne mai ajung cele 24 de ore ale zilei  ca să ne rezolvăm treburile, tehnologia vine și ne ajută în măsura în care are competență. Cu timpul, vom asista la tot mai multe soluții migrate în cloud pentru că viața în sine devine oarecum contopită cu mediul online.

În plus, din moment ce deja folosim de ani bun conceptul de magazin online, de ce nu am îmbrățișa și conceptul de contabilitate online?

De ce să nu-ți dorești să folosești o platformă precum KEEZ care aduce în prim plan idea de pontaj în timp real sau generarea automată de contracte de muncă pentru salariați? Nu știu, uneori parcă nici nu ne dăm seama cât de mult ne poate ajuta tehnologia modernă în viața de zi cu zi, în mediul business în care suntem ancorați și așa mai departe.

În cazul în care sunteți interesați de acest concept numit contabilitate online prin intermediul platformei KEEZ, puteți afla de AICI toate informațiile necesare.

Găsiți la ei pe site răspuns pentru absolut tot ce vi se pare neclar. Sau incomplet. Mai mult ca sigur dacă până acum ați stat departe de aceste soluții online, după ce veți citi acest articol veți fi un pic mai receptivi în legătură cu tot ce ține de conceptul cloud.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.