S-a zis cu ofertele de iarnă de la Altex

Sunt dezamăgit. Anul trecut în iarnă cei de la Altex au avut o ofertă destul de faină la un sistem gaming cu Intel Core i5-8400, cu placă video GTX 1060 de 6 GB DDR5 pe la 2999 RON. Anul acesta, nu numai că acel sistem Digital 14 parcă-i zice, nu se mai apropie neam de cei 3000 de lei de anul trecut, dar componentele din el au suferit un downgrade destul de urât. Procesorul a fost schimbat cu unul de generație mai veche Intel® Core™ i5-7400 iar prețul este unul cu 1500 de lei mai mare față de anul trecut.

Deci ca să ne înțelegem, la ei tehnologia nu se degradează, nu devine depășită? Din contră, la ei se scumpește de la an la an și culmea, colac peste pupăză, mai bagă și componente mai vechi în el față de ce avea anul trecut. Probabil s-au prins de fază că Românii cumpără orice și cu orice preț și ce-au zis? Hai să-i ardem pe fraieri.

E păcat că se întâmplă chestii de-astea dar nu-i nimic, am să țin și eu cont ca și client pe viitor. Dacă nu văd oferte mai bune anul acesta de Crăciun față de anul trecut n-am să mai cumpăr în veci de la ei cum am jurat (și până acum m-am ținut de cuvânt) că nu mai cumpăr nici de la E-Mag. E trist ce se întâmplă, parcă totul în țara asta a devenit o păcăleală, sau dacă nu ești efectiv păcălit, cineva încearcă mereu să te fraierească într-un fel sau altul. Așa și ăștia de la Altex cu sistemele lor PC cu componente mai vechi față de anul trecut dar cu 50% mai scumpe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.