Logitech G203 cu 49 de lei

L-am găsit în coșul cu pomeni de la Carrefour. V-am spus eu mai demult că periodic sunt puse acolo produse IT la prețuri destul de ok comparativ cu cât se vând ele de obicei. E o idee bună să treceți să le verificați din când în când. Cred că doar prin hipermarketuri sunt puse aceste coșuri pe unde există acele magazine în care au raion mare de electrocasnice cu televizoare, mașini de spălat, frigidere, etc.

49 de lei este un preț destul de bun pentru un asemenea șoarec, în mod normal el se vinde cu 150 de lei. Cam pe-acolo. Plus minus câțiva lei. Păcat că de Black Friday nu pot să vină cu astfel de oferte. Mereu bagă la înaintare ce nu se vinde ori promoții umflate înainte de sărbătoare și lucrurile faine rămân fără discount pe rafturi. Din punctul meu de vedere, Logitech G203 este un mouse pentru gaming care merită și 150 de lei, preț întreg. Este cu fir, ce-i drept, dar ca să fiu sincer, toate experiențele mele de până acum legate de moușii de gaming wireless mă fac să nu recomand niciodată așa ceva.

Bateriile se duc repede și când îți e lumea mai dragă, suprafețele pe care rulează trebuie să fie ok cât de cât, având tehnologie mai mult în ei sunt șanse mai mari să se strice mult mai devreme, ceea ce mi s-a și întâmplat cu vreo doi până acum. Acest mouse Logitech G203 Prodigy este făcut să reziste la vreo 10 milioane de click-uri, are 6 butoane programabile, iluminare RGB în 16.8 M culori și, bineînțeles, un senzor optic  de 6000 DPI care se poate regla, între 200 și 600 DPI mai exact, pe patru trepte. Cutia nu spune prea multe, e foarte simplistă, dar pe noi ne interesează de fapt conținutul iar la 50 de lei, e mai mult decât ok.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.