Go Smart! Gama Optic pune tehnologia pe primul loc pentru a oferi clienților soluții de vedere personalizate și eficiente

Susținem tehnologia și folosim zilnic dispozitive și software avansate pentru a oferi clienților noștri soluții de vedere personalizate și eficiente.  

În magazinele Gama Optic vei beneficia de cele mai inovative tehnologii care permit optometriștilor să determine cu acuratețe parametrii de vedere și să ofere cele mai potrivite soluții în materie de lentile și rame, pentru că tu să te poți bucura de o vedere perfectă.

În magazinele Gama Optic găsești cele mai recente tehnologii de vârf HOYA: VisuReal® și Yuniku.

Yuniku vine cu o abordare revoluționară în optică, permițând crearea de ochelari centrați pe vedere, fără a compromite stilul. Pornind de la performanța lentilei și acuratețea câmpului vizual se creează o ramă 3D care corespunde perfect tuturor cerințelor (potrivire cu lentila, cu parametrii unici de vedere, potrivire cu trăsăturile faciale, cu stilul purtătorului). Yuniku asigură o personalizare extinsă a ochelarilor de vedere, purtătorii fiind implicați direct și activ în proces. Sistemul permite realizarea unei simulări virtuale a clientului purtând perechea de ochelari personalizată, având astfel posibilitatea de a interveni pentru a finaliza și ultimele detalii. Rama este realizată ulterior cu imprimante 3D în funcție de acești parametri unici. Clienții se pot astfel bucura de cea mai înaltă precizie optică, fără a compromite stilul.

Tehnologia VisuReal® asigură măsurători mobile și precise, determinând automat și rapid toți parametrii importanți necesari pentru realizarea unei perechi de ochelari de vedere.  visuReal® este un sistem video portabil de măsurare, care determină automat și rapid toți parametrii optici individuali necesari pentru realizarea unei perechi de ochelari de vedere: parametrii ramei, inclusiv curbura acesteia; parametrii oculari specifici, cum ar fi distanța pupilară și înălțimea de montaj, măsurate pe fiecare ochi, distanța vertex și unghiul pantoscopic. Tehnologia cuprinde și o cameră Full HD care oferă 30 de imagini pe secundă, cu rezoluție înaltă de 1080 pixeli. Clientul poate vedea pe ecran cum arată cu ramele alese din multiple unghiuri, asigurându-se că a luat cea mai bună alegere.

Pentru a te putea bucura de o vedere perfectă, cu ajutorul celor mai recente tehnologii din optică, îți oferim posibilitatea de a plăti ochelarii doriți în 10 rate fixe, fără dobândă, doar cu buletinul. 

Pentru mai multe detalii despre produsele și serviciile Gama Optic, te așteptăm în magazinele noastre de optică din Cluj-Napoca, Gherla sau Dej!

Go Smart! Programează-te online în cel mai apropiat magazin Gama Optic! Accesezi pagina http://gama-optic.ro/magazine/, de pe smartphone sau de pe calculator, consulți  agenda online cu disponibilitățile optometriștilor noștri și din câteva clickuri te programezi în ziua ideală pentru tine!

Mai multe informații despre noi găsiți pe website-ul http://gama-optic.ro/ și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/gamaoptic/   

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.