Cel mai bun monitor office – LG 29UM58 UltraWide

LG 29UM58 UltraWideEram demult în căutarea unui monitor pentru munca de birou (content writing – redactare articole text) și nu puteam să mă decid asupra unui model exact. Am văzut acest LG 29UM58 UltraWide de 29 de inci și mi-a luat ceva timp până să mă decid dacă merită investiția sau nu. Ei bine, minunea s-a produs de Crăciun, am cumpărat un astfel de monitor și de atunci, îmi fac planuri să mai cumpăr încă unul. Pentru munca de birou, acest monitor este mai mult decât genial. Eu de exemplu țin 3 documente Microsoft Word deschise pe ecran, unul lângă celălalt fără să întâmpin dificultăți de operare. Se pot pune și 3 pagini WEB fără să intre prea mult în acțiune funcția responsive. Nu e de mirare, monitorul are o rezoluție 2560 x 1080, mai mult decât uriașă, și o diagonală de 29 inci.

Acum, am să fac o listă cu punctele forte ale acestui monitor LG 29UM58 UltraWide, urmând ca ulterior să aduc în discuție și câteva aspecte mai puțin plăcute în ceea ce-l privesc.

Puncte forte monitor office LG 29UM58 UltraWide

  • Display 29 inci + rezoluție UltraWide = LOVE din punct de vedere al productivității
  • Culorile sunt destul de bune, specific unui panou IPS de calitate
  • Luminozitatea este foarte bună, dar fiind un LG mă așteptam la asta
  • 2 porturi HDMI, poate fi conectat la două surse în același timp

Puncte slabe monitor office LG 29UM58 UltraWide

  • Prețul mi se pare un pic cam mare, eu am dat undeva la 900 de lei pe el. nu vreau să fiu cârcotaș, știu că are 29 de inci dar totuși, sunt 900 de lei.
  • Clipurile pe YouTube nu se duc chiar în full screen, rămâne spațiu negru în jurul imaginii destul de mult, semn că cei de la Google nu au pre auzit de rezoluția 2560 x 1080.
  • Softul care te ajută să împarți monitorul în mai multe zone de lucru/ferestre nu e chiar complex, nu ai prea multe moduri între care să alegi.

Per total, eu unul sunt foarte mulțumit de acest monitor. Deși prețul mi se pare cam mare pentru un monitor sunt dispus să mai cumpăr unul în viitorul apropiat. LG 29UM58 UltraWide e unul dintre cele mai bune monitoare office pe care le-am avut vreodată, așa că RECOMAND.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.