Lifturile auto – soluția perfectă pentru un showroom extraordinar

Pentru că sunt pasionat de domeniul auto, petrec destul de mult timp în showroom-uri. Îmi place să urmăresc schimbările de la an la an pe care producătorii le implementează în autoturismele scoase pe piață și cred că nicăieri nu poți face chestia asta mai bine ca într-un showroom specializat. Cu toate acestea, rare sunt ocaziile în care am descoperi un showroom cu etaj, care să aibă autoturisme și la nivelul superior. În străinătate aceste incinte sunt extraordinare, foarte frumos amenajate, moderne, pline de un aer oarecum excentric. În România, foarte puține showroom-uri cumpără lifturi auto de la MPIfma astfel încât să-și poată urca mașinile la etajul superior și e păcat.

Mulți dintre voi veți spune că aceste ascensoare auto nu sunt importante, că oamenii care intră în acele incinte sunt interesați de autoturismele în sine, nu de modul în care arată la interior acea clădire. Ei bine, nu e chiar așa. Conform studiilor recente, ambientul contează destul de mult în decizia finală a unui client. Vă asigur că dacă clientul nu este impresionat de modul în care arată ambientul din showroom, sunt șanse mari să plece fără să cumpere nimic. De ce? Pentru că totul se leagă de confort. În prezent, conform studiilor psihologice, tot ce înseamnă spațiu în care se fac cumpărături în străinătate se amenajează astfel încât să se creeze o atmosferă pozitivă. În străinătate oamenii au înțeles că un client care se simte bine la tine, o să și cumpere. E drept, discutăm despre cumpărături la un alt nivel dar din punct de vedere psihologice, spațiul acționează în același mod asupra subconștientului.

Aș vrea să văd și în România showroom-uri cu etaj, frumoase, cum am văzut și în străinătate, să fie o plăcere să te învârți printre mașini acolo. Poate că într-un viitor nu foarte îndepărtat, proprietarii de asemenea afaceri vor apela la lifturi auto de la MPIfma și vor reuși să clădească niște clădiri cu adevărat impresionante care să se preteze cel mai bine la importanța activității desfășurate înăuntru. Voi ce părere aveți despre showroom-urile auto din România? Sunteți mulțumiți de modul în care acestea arată sau credeți ca și mine că ar fi loc de mai bine?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.