Proprietarii de Samsung Galaxy S8 se plâng de boala displayului roșu

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus sunt două telefoane foarte importante pentru cei de la Samsung dacă ne aducem aminte de dezastrul numit Galaxy Note 7. S8 este văzut drept o oportunitate pentru cei de la Samsung pentru a demonstra că poate aduce pe piață telefoane fără cusur, însă se pare că și aceste două modele au o bubă. De data aceasta nu este vorba despre baterie ci despre display.

Potrivit The Korea Herald, care a răspândit în presă imaginea de mai sus, clienții care au înregistrat precomenzi pentru S8 și S8 Plus în Coreea și-au primit telefoanele, însă cu o mică problemă: se pare că aceste dispozitive au o tentă roșiatică la display, tentă care nu se poate regla nicicum. Samsung a răspuns rapid plângerilor și au spus că nu este vorba despre un display defect. Compania sfătuiește proprietarii de S8 care întâmpină asemenea probleme cu display-uri roșiatice să ajusteze din setări această problemă. Evident, nu funcționează în toate cazurile și Samsung a început să primească deja telefoanele în service. În ceea ce privește problema de echilibrare a culorilor, vina pare să fie display-ul OLED. Samsung folosește un anumit display în telefonul S8 care este compus din subpixeli roșu-verde și albastru-verde. Evident, aceste display-uri au prea mult verde iar Samsung a contrabalansat cu culoarea roșie. Din păcate, în unele cazuri a depășit normele și a ieșit acel display cu tentă roșie.

Testele dinainte de lansare sugerează faptul că S8 are cel mai bun display de pe piață. Cu toate acestea, PhoneArena a vorbit cu un analist industrial care a sugerat că această grabă a celor de la Samsung de a face față cererii s-ar putea concluziona cu un rezultat negativ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.