3 motive să apelezi la un credit nebancar

credit nebancarSe întâmplă uneori să ai nevoie de bani urgent și din păcate, dacă nu ai prieteni sau rude cu o situație financiară bună, te vezi pus într-o situație destul de dificilă. Încerci evident să faci împrumut la bancă dar acolo te vei pomeni cu niște întârzieri care te pot da peste cap și nu numai. Astfel, vom vedea în cele ce urmează de ce e bine să apelezi la credite nebancare de la Extrasimplu în momentul în care constați că ai nevoie urgentă de bani și nu ai pe nimeni împrejur care să te ajute.

3 motive să apelezi la un credit nebancar

  1. Îți este acordat mult mai rapid. Dacă pentru un credit la bancă ești nevoit să aștepți chiar și luni de zile, e clar că nu te poate salva. Un împrumut online făcut la o instituție nebancară se poate acorda uneori chiar și în mai puțin de 24 de ore. Atunci când ai nevoie urgentă, timpul contează. Sunt de părere că orice bancă ar trebui să rezolve dosarele clienților pe loc.
  2. Nu contează dacă ești în BC. Se întâmplă uneori să mai întârzii cu plata ratelor la anumite credite, moment în care ești înregistrat în Biroul de Credite. Este vorba despre o bază de date comună la care au acces toate băncile și în care sunt înregistrați rău platnicii. De la bancă nu mai poți lua credit odată intrat în această bază de date, însă instituțiile nebancare nu vor avea o problemă.
  3. Rambursarea este rapidă. Nu ești nevoit să faci credit pe minim 3 ani cum vor majoritatea băncilor. Din punctul lor de vedere, cu cât te îndatorezi pe o durată mai mare cu atât e mai bine. dobânda va fi una mai profitabilă pentru ei. Creditele nebancare se rambursează într-o perioadă foarte scurtă de timp, lucru ce te ajută și pe tine din multe puncte de vedere.

Cam acesta este adevărul despre un împrumut online pe care-l poți face la o instituție nebancară. De cele mai multe ori acest credit nebancar reprezintă o soluție mult mai viabilă și este mult mai recomandat decât să încercați să vă înțelegeți cu vreo bancă.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.