2 motive să-ți montezi un cârlig de remorcare pe mașină

cârlig de remorcareVedem cu toții pe stradă faptul că foarte multe autoturisme, deși sunt de mici dimensiuni, au atașat în partea din spate un cârlig de remorcare. Chiar dacă discutăm despre autoturisme foarte ieftine, din clasa cea mai mică, există 3 motive pentru care proprietarii aleg să monteze aceste dispozitive. De fapt, cârligul este format din două componente principale: cârligul în sine și priza. Există priză auto la preț mic online, la fel ca și cârlige dar în cele ce urmează nu vom scoate în evidență importanța prețului. Aceste accesorii nu costă o avere dar haideți să vedem înainte de toate care sunt motivele principalele pentru care acestea sunt recomandate.

2 motive să-ți montezi un cârlig de remorcare pe mașină

  1. Îți salvezi bara mașinii. Chiar dacă pare un motiv hilar, vă asigur că acel cui de remorcare vă va salva bara mașinii și chiar haionul în cazul unui accident ușor din spate. Se poate întâmpla chestia asta cel mai des la semafor, unde șoferul din spate nu apasă suficient de tare frâna ori prinde nisip sub roți. Am văzut cu ochii mei pagube salvate de aceste cârlige de remorcare.
  2. Nu știi când ai nevoie de remorcă. Eu unul nu mi-am cumpărat niciodată o mașină personală în ideea că am să mă apuc să o hămălesc cu remorca, la cărat de moloz sau de materiale de construcții. Din păcate, nu am luat în calcul situația unei renovări pe la țară sau chiar pe la bloc. Atunci când m-am confruntat cu această situație, aș fi vrut să am cârlig de remorcare. De remorcă puteam face rost foarte simplu și fără bani. transportul materialelor cu taxiul este destul de costisitor.

De unde poți cumpăra mai exact un cârlig de remorcare alături de accesoriile necesare?

Există 3 magazine online cu piese și accesorii auto din care puteți cumpăra așa ceva, printre care și auto-hak.ro. Aici, veți găsi toate tipurile de cârlige de remorcare și de prize pentru curent electric, necesare acestor ansambluri. Prețurile sunt de asemenea destul de mici, motiv pentru care transformă acest magazin în alegerea perfectă pentru cei care doresc un cârlig pentru remorcare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.