La ce să ne așteptăm de la Mobile World Congress (MWC) 2017

Mobile World Congress (MWC) 2017Cea mai mare expoziție destinată lumii mobile, Mobile World Congress (MWC), ia startul pe data de 27 februarie și ține până pe data de 2 martie. Va fi plin de telefoane mobile noi, ca de obicei, ne așteptăm la inovații în breasla AR și VR, însă vom trece în revistă în cele ce urmează unele dintre cele mai evidente lansări smartphone pe care noi, cei din breasla tech, le așteptăm cu mare interes.

Samsung și LG

Din moment ce Samsung a anunțat lansarea lui Galaxy S8 abia pe 18 aprilie, singurul flagship care va face furori la MWC va fi LG G6. LG G6 se pare că nu va fi modular, și va avea un look incredibil. Oricum, standul celor de la Samsung nu va fi gol, vă dați seama, vor trebui să-l umple ei cu ceva chiar dacă nu vor avea un nou flagship acolo. Probabil tablete printre care Galaxy Tab S ce nu a mai primit un upgrade de peste un an.

Nokia și BlackBerry

Cândva doi monștri sacrii ai lumii mobile, aceștia se reîntorc la MWC și nu cu mâna goală. Aici, cei de la TLC (compania care construiește mai nou telefoanele BlackBerry) va lansa dispozitivul BlackBerry Mercury, un smartphone Android cu taste fizice pe care toată lumea îl așteaptă.

Nokia pe altă parte, va face furori la MWC și cred că va fi compania cu cea mai interesantă revenire din istorie. HMD, compania finlandeză care deține încă brandul Nokia, a lansat recent primul său smartphone intitulat Nokia 6 în China și cu siguranță va mai pune ceva WOW pe masă la acest târg tech. Cei de la Phonearena spun că vor prezenta un telefon numit Nokia P1, cu procesor Snapdragon 835, display de 5.3 inci și o carcasă Premium.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.