Aplicația Rich Kids costă 1000 de euro

519451-rich-kids-social-networkAșa cum spune și numele, Rich Kids este o aplicație destinată copiilor bogați care au bani de buzunar vreo mie de euro  pe lună. Prin intermediul ei, se pot conecta într-o rețea cu alți copii bogați. Dacă aveți impresia că prețul este prea mare, clar nu este genul de aplicație care vi se adresează.

„Toată lumea poate avea un cont pe Instagram, dar doar cei bogați pot să aibă un profil aici, menținând aplicația Rich Kids într-o zonă de exclusivitate absolută. Vei avea urmăritori care nu te vor putea găsi niciodată printre milioanele de utilizatori Instagram. Bucură-te de atenția exclusivă pe care o primești prin intermediul acestei aplicații” scrie rețeaua de socializare.

Rich Kids este disponibilă în iOS Store și practic oricine o poate descărca. Cu toate acestea, doar cei care vor plăti vor putea să posteze sau să răspândească conținut prin intermediul acesteia. Ideea din spatele aplicației este aceea de a da ocazia celor bogați să iasă în față într-o lume foarte socială din punct de vedere virtual. E foarte dificil să fii vizibil pe Facebook sau Instagram, nu contează câți bani ai. Așa cum notează și cei care au înființat aplicația „să fii bogat e plictisitor dacă nu te vede nimeni”…

„Am creat ceva diferit. O nouă rețea de socializare unde membri pot să fie foarte vizibili  reprezintă o cale diferită de a aduce satisfacție. Cei care își fac creează pot să facă cunoscută viața lor celorlalți utilizatori și să construiască o bază de fani. Doar membrii Rich Kids pot să posteze fotografii” mai afirmă autorii aplicației.

Într-un interviu pentru The Next Web, CEO Juraj Ivan a spus că o treime din veniturile generate prin intermediul acestei aplicații se va duce către activități caritabile și pentru educația copiilor săraci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.