Afla unde iti poti inlocui display-ul la Samsung S6 in Suceava

glassgsm_1Chiar din momentul in care am vazut pentru prima data modelul S6 al brandului Samsung, mi-am zis ca voi face orice imi sta in putinta pentru a-l achizitiona. Este, intr-adevar nevoie de un efort destul de mare pentru a achizitiona un astfel de dispozitiv mobil, mai ales in ziua de astazi cand veniturile sunt asa cum sunt. Sunt acea persoana care tanjeste dupa tot ce apare nou pe piata, iar acest model chiar mi-a placut.

Cu toate acestea, nu am reusit sa ma bucur o perioada prea mare de timp de smartphone, pentru ca in urma unei cazaturi destul de puternice, i-am stricat display-ul. A fost unul din momentele acelea care iti taie respiratia. Nu imi dau seama cum, dar mereu mi se intampla astfel de lucruri. De altfel, si vechiul telefon l-am stricat in aceeasi maniera.

Dar sa reintru in topic si sa va povestesc cum am procedat. Facusem o investitie destul de mare si nu voiam ca aceasta sa fie in van, iar telefonul, pe care cheltuisem atatia bani, sa devina un simplu element de decor.

Glassgsm – un service de incredere din Suceava

Initial, nu am stiut la care dintre nenumaratele service-uri de reparatii telefoane din oras sa apelez. Am auzit tot felul de lucruri despre unele, cum ca ar fi neserioase, si am vrut sa evit sa mai arunc alti bani pe fereastra.

Am facut o cautare pe internet, pana am descoperit o serie de recenzii bune pentru site-ul glassgsm.ro. Dupa ce am citit cateva informatii despre acesta, m-am decis sa imi incerc norocul si sa imi duc smartphone-ul acolo.

Pentru ca eram pe fuga, de la serviciu la facultate si tot asa, am lasat telefonul la service si i-am rugat pe cei de acolo sa ma sune pentru a-mi comunica pretul si daca mai este si altceva in neregula cu acesta.

Seriozitatea si profesionalismul  cu care tehnicienii Glassgsm au tratat intreaga situatie m-au lasat fara cuvinte. Asta pentru ca sunt obisnuita ca de fiecare data cand solicit orice tip de serviciu sa mi se raspunda cu rautate sau indiferenta.

Ce mi-a placut in mod deosebit la acestia a fost faptul ca mi-au spus de la inceput absolut tot, costul final si eficienta pe care o va avea serviciul de inlocuire display Samsung S6. Cum sa nu te binedispui cand cei din jur se comporta exemplar si iti fac ziua mai buna?

Cred ca oricui i se poate intampla sa scape telefonul si sa ii strice display-ul sau alte nenumarate astfel de accidente nefericite ca defectarea butoanelor de volum sau a celui de inchidere/deschidere telefon, spargerea touch-ului, defectarea senzorului, a antenelor wi-fi sau a mufelor audio si altele.

In astfel de situatii, cel mai recomandat este sa duci telefonul la un service specializat, asta daca nu vrei sa ai parte de alte surprize neplacute.

Daca esti din Suceava, iti recomand service-ul Glassgsm cu cea mai mare caldura, chiar sunt eficienti si de treaba cei care lucreaza acolo. Mai mult decat atat, daca nu esti din apropiere, poti trimite smartphone-ul la ei prin intermediul curierului: o metoda mult mai simpla si usoara.

Pentru oricare dintre situatii vei opta, cu siguranta nu o sa fii dezamagit de rezultatele pe care tehnicienii Glassgsm ti le vor oferi in cel mai scurt timp posibil dupa solicitare.

Service GSM Suceava:

Telefon: 0745554645

Adresa: Str. Ana Ipatescu, Nr. 5, Hotel Bucovina, etaj 1, birou nr: 109, Judetul Suceavainlocuire-display-samsung-s6

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.