Samsung Galaxy Note 7 nu se mai produce. Iată câteva alternative

Pentru că Samsung a anunțat retragerea ultimului său flagship de pe piață, acceptând o pagubă de miliarde de dolari, apare inevitabil întrebarea: ce putem cumpăra în locul acestui telefon? E drept, oricum Samsung Galaxy Note 7 nu a rupt gura târgului în materie de performanță, așa că din acest punct de vedere nu va avea nimeni de suferit întrucât există alte flagship-uri la fel de potente pe piață. Haideți să trecem în revistă 3 dintre cele mai bune alternative pentru acest smartphone.

3 alternative pentru defunctul Samsung Galaxy Note 7

 1. Samsung Galaxy S7 Edge – este cel mai apropiat dispozitiv de Samsung Galaxy Note 7. Din punct de vedere al performanței, este identic. Singura diferență este oarecum legată de design. A, și nu explodează… Are același procesor, același modem, aceeași cameră. Ce nu are este S Pen.

  Samsung Galaxy S7 Edge

  Samsung Galaxy S7 Edge

 2. iPhone 7 Plus – poate că este momentul să încerci și un smartphone din tabăra adversă. Costă la fel de mult ca un Samsung Galaxy Note 7, în România poate chiar mai mult și cu toate că are specificații mai slabe, iOS reușește să transforme iPhone într-un dispozitiv aproape perfect. Are o cameră foarte bună, nouă, alături de A10, cel mai bun procesor smartphone din lume la ora actuală.

  iPhone 7 Plus

  iPhone 7 Plus

 3. LG V10 – este o soluție poate ceva mai accesibilă, cu baterie ce poate fi accesată. Are display QHD și un sistem dual camera pentru selfie-uri de nota 10+. Da, are sistem dual camera dinainte ca Apple să vină cu minunea de pe iPhone 7 Plus. Dacă nu vrei să aștepți V20-ul, poți cumpăra un V10 cu procesor de anul trecut. Își va face treaba de minune.

  LG V10

  LG V10

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.