Mare atenție la ofertele pe care vi le servește Steam

499101-ubisoft-steam-saleAtunci când pornești aplicația Steam, vezi că sunt destul de multe reduceri. Dacă primești mail de la ei, din nou, reduceri care mai de care mai interesante. Nu discutăm despre acele reduceri mari pe care cei de la Steam le fac anunțat cu mult timp înainte ori în preajma sărbătorilor. Ei bine, am observat o chestie interesantă mai ales la cei de la Ubisoft. Dacă vezi cam ce oferte bagă pentru Assassin’s Creed, pentru colecția Assassin Creed, ai zice că ți-a pus Dumnezeu mâna în cap și că vei avea parte de oferta vieții tale. Dar este oare chiar așa?

Ei bine nu prea pentru că aceste pachete care se vând pe Steam pot să fie destul de păguboase. Cu alte cuvinte, poți să plătești cu ușurință mai mulți bani pentru un pachet de cât dacă ai cumpăra fiecare joc în parte. De ce se ajunge la această situație ridicolă? Păi pentru că procente, discount-uri. Sunt discount-uri mult mai mari la jocurile individuale pe când la pachete se scade o sumă fixă de la toate jocurile din pachet.

Drept exemplu, priviți Ubisoft Prime Pack. Este la ofertă cu 100 de dolari. Dar, dacă vei cumpăra individual cele 8 jocuri, vei plăti doar 68,17 dolari. O economie destul de importantă, nu credeți? Să vă mai dau un exemplu… Dacă o să cumpărați Creed Pack, o să plătiți 35 de dolari pe două jocuri pe care de altfel ați plăti doar 28 dacă le-ați cumpăra individual: Assassin’s Creed Unity și Assassin’s Creed Rogue.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.