UBER SUA – de la San Diego la Mexic

Deși în România nu există UBER de cât în București, se pare că în Statele Unite acest concept a luat o întorsătură incredibilă. Nu numai că există prin toate orașele importante, dar acum se pot face călătorii de sute de kilometri între orașe de genul San Diego și Mexic. Să călătorești între San Diego și Tijuana, Mexico – una dintre cele mai aglomerate puncte de trecere dintre cele două țări – e acum mult mai simplu cu ajutorul UBER PASSPORT, opțiune foarte nouă, prezentată această săptămână.

Contra unei taxe de 20 de dolari, șoferii UBER pot să treacă granița din Statele Unite în Mexic, însă cei care ale această opțiune vor fi nevoiți să caute altă cale de întoarcere, întrucât nu poți chema UBER în Mexic. Cursele costă între 90 și 160 de dolari, depinde foarte mult de locul din care se pleacă și cel în care se merge.

Să soliciți o călătorie în Mexic prin intermediul UBER e la fel de simplu ca și cum ai folosi UBER Fresh sau UBER Rush. Dacă te afli în zona în care poți fi preluat de UBER, vei vedea opțiunea Passport  în meniul vehiculului. Așa poți chema transport către Mexic. Nu uita să ai toate actele necesare la tine atunci când vrei să treci granița.

Compania a anunțat faptul că este în sarcina șoferilor și pasagerilor grija de a face rost de toate actele necesare. Dacă în State UBER merge cu asigurarea RCA a vehiculelor, pentru Mexic oferă o garanție comercială.

Evident, este vorba despre un experiment al celor de la UBER.  Nu știe nimeni cum va evolua acest UBER Passport. Rămâne de văzut cum va fi primit acest serviciu de clienții fideli ai companiei pentru că acest proces al trecerii frontierei către Mexic durează destul de mult, ore întregi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.