Păcăleala cu scaunele

Cred că dacă țara asta ar merita să aibă un steag care să ne reprezinte în Europa, cu siguranță pe acel steag ar trebui desenat o țeapă. Drapelul actual, tricolorul nu vestește absolut nimic util. Caracterul românului de la mic la mare nu este propovăduit prea eficient.

Înainte să înceapă școala, hipermarketurile din Drobeta Turnu Severin au amenajat spații care mai de care mai pompoase cu rechizite și chestii ce țin de școală. Bineînțeles că au avut ofertă și la scaune pentru birou dar nu ergonomice, scaune normale. Atunci mi-am dat seama cât de pierduți suntem.

Oferta

Intru într-unul dintre aceste magazine și observ un morman cât toate zilele chiar la intrare, de scaune. Ofertă și toate cele. Nu mă uit la preț, mă bucur că voi avea ocazia să cumpăr și eu scaune ieftine, pentru la serviciu. Aveam la muncă un scaun vechi de 7 ani care fusese sudat de două ori.

Așa e când ai patroni zgârciți, dai bani de la tine numai să ai pe ce sta la serviciu… În fine… Începusem eu să mă bucur că acele scaune pe care le pândeam de ceva vreme erau la ofertă și mă apropii. Când mă apropii rămân pironit în fața scaunelor: văd prețul.

Oferta era următoarea: 72 de lei, preț redus de la 95 de lei.

De ce am rămas înmărmurit? Pentru că vă spuneam mai devreme faptul că am pândit acele scaune câteva luni și cât nu a fost oferta de început de an școlar, scaunele costau 53 de lei. Băi frate, când am văzut așa ceva am vrut să mă duc la managerul de magazin să îi zic vreo două…

Chiar așa am ajuns să își bată joc de noi magazinele cu promoții de-astea? Cică ofertă, 72 de lei când înainte de promoție scaunele costau 53 de lei. Cât de nemernic să fii să faci așa ceva? Ei bine, eu unul am plecat și am căutat un site de pe care să comand două scaune.

Am ajuns aici: http://www.scauneonline.ro/scaune-ieftine după vreo două ceasuri de căutări online, am făcut o comandă și am fost destul de mulțumit. Vă recomand și vouă, mai ales că în oraș sunt șanse destul de mari să dați de oferte puse în scop de țeapă…

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.