Picturi profesionale pe fata la Clubul Disney

picturi

Picturile pe fata au inceput sa devina un adevarat fenomen in ceea ce priveste petrecerile pentru copii. Tin minte cand eram eu micut, nu existau asemenea obiceiuri. Atunci, lucrurile erau destul de simple in ceea ce priveste petrecerea: se tinea casa la cel sarbatorit si erau invitati o mana de copii doar, nimic pompos.  Se gatea casa, de distrat copii se distrau jucandu-se intre ei in micile camere pe care le aveau la dispozitie in apartamente.

Astazi, petrecerile pentru copii sunt la un cu totul alt nivel. Parintii aleg sa le gazduiasca in spatii special amenajate, decid sa apeleze la animatori pentru petrecerile celor mici unde sunt invitati zeci de copii. De asemenea, in timpul petrecerilor de pomina date in spatii special amenajate, picturi profesionale pe fata sunt doar o mica parte dintre lucrurile cu adevarat interesante ce au loc in timpul evenimentului.

Distractia ajunge astfel la un cu totul alt nivel si sunt de parere ca petrecerile pentru copii au ajuns la un alt nivel. Au evoluat foarte mult fata de acum 15 – 20 de ani si cred ca peste alte doua decenii vor fi la un nivel pe care astazi nici nu nu-l putem imagina. Pai cine si-ar fi imaginat in urma cu 20 de ani ca in ziua de azi copiii vor merge in numar de zeci, in spatii special amenajate unde vor fi pictati pe fata de niste profesionisti?

Asa se intampla cand timpul trece si noi, ca societate avansam pe toate palierele. Nu poate sa existe doar o avansare a tehnologiei. Daca tehnologia avanseaza exista progres pe toate palierele societatii, intrucat folosind tehnologia avansata si serviciile isi schimba formele, isi permit mai mult, reusesc sa devina mult mai bune si performante. Asa ca sa nu ne miram de faptul ca in ziua de azi avem posibilitatea sa oferim celor mici petreceri la care noi cand eram de varsta lor nici nu visam.

Nu existati sa oferiti celor mici aceste surprize prin intermediul petrecerilor private. Le vor tine minte toata viata asa cum am retinut noi, adultii, simplitatea petrecerilor din copilarie. Nu ezitati nici macar o secunda sale oferiti distractia de care au atata nevoie in copilarie si cred ca la cat permite tehnologia in prezent, veti reusi de minune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.