Facebook testeaza un nou News Feed

Te-ai saturat sa vezi pozele copiilor prietenilor tai in News Feed atunci cand pe tine te intereseaza retete de Craciun si moda? Ei bine, acum e mult mai simplu sa filtrezi aceste lucruri si sa elimini prostiile pe care altii le posteaza din News Feed.

Facebook testeaza un nou News Feed bazat pe noutatile care te intereseaza pe tine, utilizator. Testele se fac in acest moment atat pe iOS cat si pe desktop si vei putea sa iti alegi ce-ti apare in News Feed in functie de interese: sport, animale de companie, fitness, politica, muzica, entertainment, calatorii, stiinta si tehnologie, jocuri si multe altele. Bineinteles, clasicul News Feed in care apar toate prostiile posibile si imposibile nu o sa dispara complet.

“Oamenii ne-au spus ca doresc noi optiuni pentru a filtra putin conversatiile si subiectele de discutie pe Facebook. Asadar, in acest moment testam feeds pentru utilizatori in acest sens. ” spune purtatorul de cuvant Facebook  pentru PCMag.com.

Cei care au acces sa vada aceasta noua functie, o vor gasi la Bookmarks, sub Favorites sau sub forma de bara de navigatie sub Search. Intre timp, utilizatorii Facebook trebuie sa fie atenti la pacalelile ce circula in social media in ultima vreme, respectiv la mesaje in care sunt indrumati sa dea copy-paste la anumite texte pentru a primi diverse cadouri, beneficii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.