Cele mai frumoase fotografii de nunta : www.studioblitz.ro

teaser-miri-andrei-vimeo

Fotografiile de nunta trebuie sa fie ceva aparte. din punctul meu de vedere, trebuie sa fie o adevarata arta. In ziua de azi, tehnica moderna poate fi o arma cu doua taisuri si o sa va explic in cele ce urmeaza de ce cred asta. In primul rand, sa luam in discutie cea mai frecventa situatie dintre toate, si anume amatorismul. Orice fotograf amator poate sa se dea drept profesionist doar pentru ca isi permite sa cumpere un aparat foto foarte performant sau o camera video foarte performanta. Este situatia cea mai des intalnita in breasla aceasta a fotografiei de nunta si acestia sunt oamenii de care trebuie sa te feresti.

Situatiile mai rare, pe care trebuie sa le urmariti cu mare interes si eventual sa apelati la asemenea servicii, sunt reprezentate de oameni care sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Ce inseamna asta? Pai in primul rand discutam despre niste oameni precum cei de la www.studioblitz.ro, capabili sa transforme o simpla fotografie intr-o arta. Puteti vedea pe site-ul lor ce inseamna exact a transforma fotografia intr-o arta. Portofoliul pe care il detin vorbeste de la sine.

Cum te poti asigura ca la nunta vei avea parte de un fotograf profesionist in adevaratul sens al cuvantului?

Ei bine, poti scapa de amatori in momentul in care le ceri un portofoliu de lucrari, fotografii, evenimente. Ca sa dam un exemplu si mai elocvent, puteti cauta un fotograf de nunta pe internet. Acestia au site-uri si bineinteles, portofolii online. Aici va puteti da seama cine e profesionist si cine este un simplu amator ce doreste sa intre intr-o breasla care nu-i de el. Nu am inteles niciodata de ce unii incearca din rasputeri sa faca bani, chiar daca nu se pricep in adevaratul sens al cuvantului. E ceva tipic romanesc cred… Ne lipim precum musca de rahat doar daca ies bani?

Din pacate, sunt foarte multi cei amatori si foarte putini cei cu adevarat priceputi, insa sunt de parere ca din moment ce veti reusi sa ii triati pe baza portofoliului, cu siguranta veti reusi sa faceti o alegere buna. Nu vreau sa ii numesc impostori pe fotografii amatori incapabili de arta, poate ca e un cuvant prea dur, insa cred ca trebuie sa ii separam de cei cu adevarat atestati si sa le aducem aminte ca totul are o limita, inclusiv incercarea lor de a face lucruri fara calitate.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.