Cateva trenduri tech care trebuie sa dispara in 2016

Daca te uiti in jur, cu siguranta observi multe lucruri inutile sau depasite din punct de vedere tehnologic. Cu toate acestea, in 2016 ne dorim cu totii ca aceste trenduri sa dispara si sa fie inlocuite cu lucruri mult mai simple si utile de folosit. In cele ce urmeaza, o sa aducem si noi cateva trenduri tech care dupa parerea noastra, ar trebui sa cam dispara in 2016 daca se doreste o avansare tehnologica serioasa.

  1. Software-ul pre-instalat. Cand cumperi un PC nou, te astepti ca totul sa fie in regula. Nu vrei aplicatii preinstalate care sa faca probleme sau care sa aiba buguri de securitate. Anul trecut, Dell si Lenovo au cam esuat in a livra asemenea calculatoare. Au existat buguri in aplicatiile preinstalate care au dus la compromiterea datelor clientilor.
  2. Parolele. Parolele trebuie sa dispara pentru ca oricat de complexe ar fi, tot pot fi sparte. Nu intelege nimeni de ce producatorii de soft si hardware insista in a mai folosi asa ceva. Cei de la Apple, Microsoft si Google sunt pe drumul cel bun si incep sa foloseasca din ce in ce mai des in dispozitivele lor senzorul pentru amprenta sau recunoasterea faciala.
  3. HoverboardsCred ca sunt cele mai inutile si stupide inventii din ultimii 15 ani. Chestia amuzanta este ca explodeaza. Cum explodeaza? Ei bine, destul de simplu si frumos. Se pare ca au ceva defect de fabricatie care a obligat Amazon sa retraga de pe piata aceste hoverboards. Multe au fost retinute si la granitele UK din motive de siguranta. Se pare ca bateriile pe lithiu ar fi de vina.
  4. Stikurile pentru selfie. Cred ca nu exista tampenie mai mare de cat acest bat. Arata ridicol si ai sansele sa scoti ochii cuiva cu ele. In cazul in care nu stiati, aceste bete sunt interzise la Disneyland, Louvre, Empire State Building si multe alte locatii de genul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.