Ai nevoie de plasa de gard zincata de calitate? Iata de unde poti cumpara…

In cele ce urmeaza vom discuta cateva aspecte legate de modul in care se construiesc gardurile in Romania. Cred ca nu am vazut nicaieri atata bataie de joc cata exista in domeniul constructiilor la noi. De multe ori ma intrebam de ce exista aceasta bataie de joc si singurul raspuns care imi vine in minte se rezuma la faptul ca dupa anii 90, numai cine nu a vrut nu s-a facut “meserias”…

Ce inseamna meserias in Romania?

Meseriasul in Romania este acel om, care cica se pricepe la facut anumite treburi legate de constructii, amenajari interioare, instalatii sanitare-electrice, etc. Bineinteles ca nu are calificare in domeniu si cel mai probabil a invatat meserie pe sarite si facand experimente in timpul liber. Majoritatea meseriasilor din Romania sunt paznici cu carte de munca sau oameni care au joburi prost platite, avand nevoie sa faca bani extra. Pentru bani, acesti meseriasi iti vor spune ca se pricep la absolut orice in domeniul constructiilor.

gard_plasa_163

Cum se construiesc gardurile in Romania?

Gardurile in Romania se construiesc in bataie de joc si asta se intample din doua motive:

  1. Sunt foarte multi meseriasi precum breasla mai sus mentionata. Ai sanse foarte mici sa ajungi sa lucrezi cu cineva care se pricepe cu adevarat si astfel, constructia gardului este compromisa inca din primele etape. Meseriasul construieste dupa cum ar avea el impresia ca trebuie construit gardul, nu dupa cum scrie la carte si astfel apar constructiile de proasta calitate.
  2. Beneficiarul gardului se zgarceste la materiale si doreste o constructie cat mai ieftina. Pai sa ne fie cu iertare, insa atata timp cat merge pe ideea de ieftin, vom fi intotdeauna in contradictie cu trainicia. Materialele ieftine nu sunt o solutie de cat de moment, insa banuiesc ca oamenii nu construiesc garduri de moment.

Cum putem construi un gard de calitate?

Pai gardul de calitate poate sa existe numai in situatia in care cei doi factori mai sus mentionati isi dau mana in acelasi proiect, respectiv omul calificat in domeniu si materialele de calitate. Daca e ceva mai dificil sa faci rost de meseriasi seriosi si capabili, materialele de constructii de calitate sunt floare la ureche de facut rost cu internetul la indemana. Firme precum www.estmetalcab.ro iti pun la dispozitie plasa de gard zincata de cea mai buna calitate. Tot ce trebuie sa faci este sa dai o comanda si sa astepti plasa acasa. Dar, trebuie sa si vrei calitate… Asta daca vrei trainice.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.