Titlurile lunii ianuarie pentru PlayStation Plus

Cei de la Sony au prezentat titlurile lunii ianuarie care vor fi gratuite pentru cei cu acces la PlayStation Plus. Primul titlu pentru posesorii de PlayStation 4 este Hardware: Rivals. Acesta este un joc cu vehicule de lupta  inspirat de titlul Play Station 2 Hardware: Online Arena. Jucatorii pot sa preia controlul tancurilor  sau jeepurilor si sa joace impotriva altor playeri online. Jocul beneficiaza de harti multiple, moduri, evenimente speciale.

Cel de-al doilea joc ce va fi disponibil gratuit celor ce au acces la PlayStation Plus si detin un PS4, este Grim Fandango Remastered. Aceasta este o versiune updatata a unui joc gen aventura in care poti juca drept Manny Calavera, un agent de turism la “Departamentul Mortii”. In ciuda temei macabre, este un joc destul de funny, cu glume destul de bune.

Pentru posesorii de Play Station 3, vor exista de asemenea cateva jocuri gratuite dintre care enumeram:  Medal of Honor: Warfighter – versiunea imediat urmatoare a jocului aparut in 2010. De asemenea, mai avem Dragon Age: Origins, unul dintre cele mai bune jocuri RPG al Bioware.

Nu in cele din urma, posesorii de PlayStation Vita au si ei beneficiile lor. Legends of War: Patton si Grim Fandango Remastered pot fi descarcate si jucate in mod gratuit incepand cu data de 5 ianuarie 2015. Toate jocurile de mai sus vor ramane gratuite pana la finalul lunii ianuarie.

In cazul in care aveti un abonament PlayStation Plus, ati face bine sa incepeti sa va descarcati jocurile cat inca sunt la oferta. E bine sa profitati de tot ce misca in materie de “gratuitati” atunci cand discutam de jocuri Sony, intrucat in mod normal sunt destul de scumpe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.