LG si gama de laptopuri Gram

LG este o marca de renume in domeniul TV si Smartphone, prea putin cunoscuta in lumea laptopurilor. Cu toate acestea, cu noua serie Gram, lucrurile se vor schimba. LG Gram reprezinta o serie de laptopuri ce vin intr-o configuratie de 13 si 14 inch si ruleaza Windows 10. Numite Gram dupa greutatea redusa pe care aceste laptopuri o au, respectiv 976 grame, LG a reusit sa scoata pe piata laptopuri mai usoare de cat MacBook Air.

LG-Gram-Laptops

Laptopurile Gram se vand prin intermediul Microsoft Store si vin in 3 configuratii:

  • Modelul de 13 inch alb cu procesor Intel Core i5, 8 GB RAM si 128 GB SSD pentru pretul de 899$
  • Modelul de 14 inch auriu cu Intel Core i5, 8GB RAM si 128 GB SSD pentru pretul de 999$
  • Modelul de 14 inch cu procesor Intel Core i7, 8 GB RAM si 256 BG SSD pentru 1399$

Laptopurile booteaza instant din momentul in care ecranul este ridicat, indiferent daca acestea sunt in sleep mode sau oprite. Au o autonomie a bateriei de pana la 7.5 ore. Despre display, amintim o rezolutie 1080p, 1920 x 1080.

“Stim ca este un sector foarte competitiv, insa suntem increzatori in faptul ca ai nostri clienti se vor bucura de aceste laptopuri cu o greutate foarte redusa” spune David VanderWaal VP LG Marketing.

Ramane de vazut daca aceste laptopuri vor reusi sa razbeasca pe piata si cu sigurnata vom reveni cu un review amanunti in curand. Din punctul nostru de vedere, laptopurile sunt putin cam scumpe, insa dupa cum spunea si David, exista oameni care apreciaza destul de mult greutatea mica la un laptop si atata timp cat pe piata exista cerinta pentru asa ceva, nu cred ca vor fi probleme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.