A aparut iOS 9 BETA

Nu mai ai rabdare pana in toamna cand apare iOS 9? Ei bine, daca te aflii printre beta testerii acestui sistem de operare, cu siguranta ai observat niste mici schimbari odata cu aceasta versiune noua de beta. Apple review, Apple commentary, Apple news, cam acestea sunt schimbarile, plus o noua aplicatie ce ar putea sa iti sara in ochi.

In primul rand, acest beta marcheaza semi – debutul Apple News. Daca testezi acest sistem de operare in Statele Unite, cu siguranta vei avea aplicatia. Stirile sunt livrate exact asa cum te astepti tu: filtrate din surse care-ti plac tie.

Apple introduce si autentificarea in 2 pasi, care este conceputa ca o solutie complementara, dar nu va inlocui nimic deocamdata.

“De fiecare data cand te loghezi cu ID-ul Apple intr-un dispozitiv sau browser, vei verifica identitatea printr-o parola + un cod de verificare de 6 digiti”, spun cei de la Apple. “Codul de verificare va fi vizibil automat pe orice dispozitiv Apple pe care esti deja logat si care ruleaza iOS 9 sau OS X El Capitan. Doar introduci codul pentru a finaliza procedeul de autentificare. Daca nu ai un dispozitiv Apple la indemana, poti primi codul pe telefonul mobil via SMS sau apel vocal. ”

Cei de la Apple au adaugat foldere foto pentru screesnhots si selfie. Presupunem ca tot ce va fi fotografiat cu camera frontala va ajunge in folderul selfie. Totusi, in aceasta versiune beta de iOS 9, nu mai este posibila fotografierea folosind butoanele de volum.

Noul iOS aduce o imbunatatire pentru Apple Music, streamingul de inalta calitate. Va puteti bucura de el daca va tine “operatorul”, deoarece se vor consuma destul de multi MB. Aceste functii si multe altele sunt disponibile in acest moment pentru dei inscrisi in programul de beta testing iOS. Oricum, cei de la Apple plauiesc sa lanseze o versiune beta pentru teste destinata tuturor utilizatorilor, nu doar celor inscrisi in programul cu pricina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.