500$ pentru OnePlus Two?

Stim cu totii faptul ca OnePlus Two o sa vina cu caracteristici de top precum procesorul Snapdragon 810 si portul USB-C, dar asta nu inseamna ca va costa cu mult peste predecesrorul sau, OnePlus One? E posibil, insa compania chineza nu a facut inca un anunt pe aceasta tema, a pretului. Luni totusi, zvonurile au inceput sa colcaie cum ca OnePlus Two va fi cu 200$ mai mult de cat OnePlus One.

“Sincer, nu a fost niciodata anuntat pretul” afirma compania OnePlus

Cand apare OnePlus Two?

OnePlus One a intrat pe piata cu un pret de 300$, apoi a primit o reducere permanenta de 50$, ajungand la 250$. OnePlus Two intra pe piata la sfarsitul acestei luni, cu 2 zile inainte de lansarea Windows 10, mai precis pe data de 27 iulie.

Faptul ca OnePlus Two va avea un port USB-C arunca concurenta in are deoarece pana in acest moment, Apple sau Samsung au folosit acest port pentru laptopuri doar. Nu mai exista pe piata un smartphone cu USB-C.

OnePlus Two va avea si teribilul procesor al celor de la Qualcomm, Snapdragon 810 despre care stim ca a facut destul de multe probeleme mai ales celor de la HTC. Sunt deja cunoscute problemele pe care le are cu caldura, insa cei de la OnePlus ne garanteaza ca nu va exista aceasta problema si la OnePlus Two.

Ce spun cei de la OnePlus despre aceste probleme?

“Va asiguram ca am luat toate masurile necesare pentru a preveni aceasta problema la OnePlus Two” afirma compania luna trecuta. “Am lucrat cot la cot cu inginerii de la Qualcomm pentru a integra un mic upgrade in acel chipset pe care l-am pus pe OnePlus Two. Am reglat totul atat hardware cat si software..”

Ei bine, promisiunea este promisiune, asigurarile sunt asigurari, ramane de vazut daca cei de la OnePlus Two vor reusi sa scoata pe piata din nou telefonul perfect la pretul imbatabil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.