Putin despre LG G4

Cei care se gandesc sa achizitioneze un telefon nou, LG G4 poate sa fie ceea ce cauta. Are un display imens, luminos, mult spatiu de stocare si o baterie destul de buna daca tinem cont de dmensiunea ecranului si puterea de procesare. Sa nu mai pomenim si despre camera video… Partea proasta este ca se incalzeste ca naiba si calitatea sunetului in convorbire nu este tocmai perfecta…

Display-ul de 5.5 inch cu rezolutia de ATENTIE 2560 x 1440 ofera niste culori vibrante si saturate, insa parca te plezneste cu o maciuca in cap marginea destul de proeminenta – bezzel… Se vede ca cei de la LG au muncit destul de mult ca sa puna la punct aceste ecrane, care sunt combinatia perfecta dintre LCD si OLED.

Ca sa-l facem de ras chiar de la inceputul articolului, vine cu un capac de spate din plastic… In timp ce majoritatea producatorilor de smartphone-uri din acesata categorie ofera capace de spate, carcase din sticla, metal. Discutam aici despre HTC, Samsung, Sony si chiar Apple.

Ca sa-l facem de ras si la mijlocul articolului, calitatea convorbirii este cel putin dubioasa, ca sa nu zic execrabila. Suporta voce HD prin LTE, insa se aude un bazait cand volumul este dat la maxim… In fine, trecem peste.

LG G4 are baterie detasabila – foarte important – si este de 3000mAh. Astfel te poti bucura de nici mai mult nici mai putin de 7 ore si 29 de minte de vide streaming.

Performanta LG G4

LG G4 ruleaza android 5.1 Lollipop pe un hexacore Qualcomm Snapdragon 808. Ciudata combinatie asta cu hexacore, insa este o alternativa la artagosul Snapdragon 810 care se incinta numai daca te uiti urat la el… daca sunteti curiosi de teste: Antutu 46000 – 47000 puncte…

In concluzie, dupa parerea mea LG G4 nu este un telefon pe care sa dai banii de cat daca vrei un smartphone cu baterie buna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.