MSI GT72 Dominator Pro G-1438

Unele laptopuri pentru gaming tind catre un frame rate cat mai ridicat (FPS), insa animatiile si randarea calitatii sunt la fel de importante. MSI GT72 Dominator Pro G-1438 nu poate doar sa joace jocuri de ultima generatie la detalii Full HD, dar adauga si tehnologia Nvidia G-Sync ce ajuta la imbunatatirea calitatii animatiei in jocuri. Display-ul de 17 inch scoate in evidenta destul de bine aceste atuuri si face din MSI GT72 Dominator Pro G-1438 un laptop de clasa medie pentru gaming destul de bun. Merita atentia noastra.

G-Sync este Sync

Acest laptop destinat jocurilor este printre primele care se bucura de tehnologia Nvidia G-Sync pentru imbunatatirea graficii desi in lumea gamerilor “nu folosi V-Sync niciodata” este ceva destul de des intalnit… Tineti minte ca si la Counter Strike trebuia sa dezactivezi V-Sync sa poti juca cu un FPS destul de decent. Daca dezactivezi V-Sync, e posibil ca palca video sa o ia inaintea procesorului si astfel, ai parte de neplaceri. Cu alte cuvinte, G-Sync potriveste ceea ce este afisat pe dsiplay cu ceea ce proceseaza ina cel moment placa video, oferind o grafica clara si lipsita de probleme.

Performanta MSI GT72 Dominator Pro G-1438

Laptopul MSI GT72 Dominator Pro G-1438 are un procesor Intel core i7-5700HQ – a 5-a generatie si o palca video GeForce GTX 980M. display-ul de 17.3 inch ii ofera dimensiunea perfecta pentru gaming iar ezolutia de 1920 x 1080 te va ajuta destul de mult in jocuri. Memoria RAM se opreste la 32 de gb in cazul in care va intrebati cat suporta maxim… Vine cu 16 gb instalat, alaturi de 1 TB stocare si 128 gb SSD.

Conectivitate MSI GT72 Dominator Pro G-1438

Din punct de vedere al conectivitatii: perfectiunea… 2 x USB 3.0 si 2 x USB 3.1 (Type A). Avem 2 x Display Port, LAN, HDMI, Wi-Fi.

MSI GT72 Dominator Pro G-1438 este un laptop gaming de clasa medie care va face fata cu brio sedintelor de gaming interminabile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.