Lenovo Yoga Tablet 2 AnyPen

Am vazut multe tablete de 8 si 10 inch cu Windows in ultimele luni, insa asta nu inseamna ca toate se bucura de aceeasi performanta, asta nu inseamna ca toate sunt bune si toate seamana intre ele. Lenovo Yoga Tablet 2 AnyPen vine cu un sistem de operare Windows, are 8 inch si este una dintre cele mai bune tablete scoase pe piata in umtima vreme. Are un design inteligent, un display cu rezolutie destul de mare, performanta de necontestat si o baterie excelenta. Daca mai punem la socoteala pretul de doar 299$, Lenovo Yoga Tablet 2 AnyPen merita un mic review, cateva vorbe macar…

Din punct de vedere al designului, Lenovo Yoga Tablet 2 AnyPen este perfecta pentru tinut in mana indiferent unde te aflii. Fie ca citesti, ca navighezi pe internet, ca iei notite, marginile curbate iti ofera o priza destul de buna, iar constructia din metal fac aceasta tableta imposibil sa scapat din mana.

Tableta Lenovo Yoga Tablet 2 AnyPen are o dimensiune de 0.85 x 8.25 x 5.8 inci iar ca si grosime, are doar 0.3 inch. Din punct de vedere al greutatii, sunt 426 de grame care nu-ti vor obosi bratele indiferent in ce pozitie stai.

Display-ul de 8 inch este destul de mic totusi, insa se bucura de o rezolutie de 1920 x 1200, deci mult peste ceea ce vedem in mod normal in acest sector de 8 – 10 inch: 1280 x 1800. Boxele ies in evidenta destul de mult prin calitate pentru cau la baza Wolfson Master HiFi. Procesorul este un Intel Atom quad core, respectiv 1.33GHz Intel Atom Z3745 quad-core CPU, ajutat de 2 Gb RAM ddr3.

Lenovo Yoga Tablet 2 AnyPen are un as in maneca, respectiv tehnologia AnyPenCe inseamna acest AnyPen? Ei bine, intuitiv cum ii spune si numele, poti folosi pe post de stylus orice pix, creion ce-ti e la indemana… cu siguranta cu totii avem tablete si ne dorim uneori sa le folosim de la distanta cu ajutorul unui pix de pe birou…

Lenovo-AnyPen5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.