Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite este pentru Huawei P8 ceea ce era iPhone 5c pentru iPhone 5s. Spre deosebire de Huawei P8, Huawei P8 Lite ste facut exclusiv pentru a fi vandut in State si este disponibil incepand cu 249$ fara abonament.

Design, Caracteristici si Calitatea Convorbirilor Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite are un design destul de competent, pe masura pretului. Daca Huawei P8 avea carcasa din sticla si metal, la Huawei P8 Lite, lite este si calitatea materialelor. Acuma, sa fim seriosi, Huawei P8 costa 700$… Are un display de 5 inch 720p, inferior celui de pe Alcatel Idol 3. Din punct de vdere PPI, avem 294 ppi si din pacate culorile si contrastul nu prea au adancime. Oricum, este un display destul de “decent”…

Calitatea convorbirilor este destul de buna, cu cateva mici obiectii. Atunci cand esti pe strada, nu ar strica putin mai mult volum.

Din punct de vedere al conectivitatii, Huawei P8 Lite are WI-Fi, Bluetooth 4.0 si GPS.

Performanta Huawei P8 Lite

 

Discutam aici despre un procesor Qualcomm’s Snapdragon 615 SoC, octa-core de 1.5 ghz, 2 gb ram, Android 4.4. Mai avem un spatiu de stocare de 16 gb si o baterie care tine vreo 5 ore cand luminozitatea este la maxim si se ruleaza clipuri youtube prin intermediul relelei 4g (LTE). Camera este de 13 mpx si este destuld e buna. Cu siguranta am vazut si camere mult mai slabe de cat aceasta, asa ca nu re rost sa ne plangem.

Huawei P8 Lite este un smartphone care cu siguranta o sa satisfaca nevoile oricui are nevoie de un telefon mediu. Ar fi deplasat sa ne asteptam la performante ridicate din partea unui telefon ce nu depaseste 250$.

Huawei-Ascend-P8-Lite

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.