Tabelta Asus Predator 8 apare in Septembrie

Cei de la Asus nu au putut sa ascunda prea multa vreme detaliile legate de lansarea mult asteptate tablete Predator 8, destinata gamerilor. Aceasta s-ar putea lansa in luna septembrie la olalta cu un mare eveniment din Europa, anunta reprezentantii Acer de la Computex.

Tableta a fost prezentata pentru prima data in Aprilie la un eveniment din New York in complexul World Trade Center. Atunci, CEO Janson Chen a anuntat ca specificatiile tabletei au fost deja lamurile si se vor afla in momentul lansarii toate detaliile. Totusi, nu a fost precizata data lansarii atunci.

Insa detaliile depsre tableta au inceput sa iasa la iveala la Computex in Taipei saptaman aceasta. Va rula Android OS, va avea un procesor Intel Atom numit Cherry Trail care include o grafica de 2 ori mai rapida de cat predecesorul sau numit Bay Trail. Cherry Trail este folosit de asemenea si in tableta celor de la Microsoft, Microsoft Surface 3.

Pentru Acer, aceasta tableta este un punct de pornire in dezvoltarea pe piata mobile gaming. Compania are deja lansata laptopuri si PC-uri Predator, lanseaza si monitoare sub acelasi brand. Pe o piata PC stagnanta, pc-urile pentru Gaming si Chromebook-urile au cea mai semnificativa crestere.

La Computex, Predator 8 a fost aratat intr-o cutie din sticla si nimeni nu a primit acordul pentru a se juca cu aceasta tableta. “Mai sunt cateva probleme in ceea ce priveste tableta Predator 8, probleme ce isi vor gasi rezolvare nu mai tarziu de luna septembrie” afirma oficialii la Computex.

Tabletele pot parea nasoale la infatisare, insa Predator nu esteasa… Are o carcasa gri cu rosu care prinde foarte bine la gameri. Conturul sub forma de aripa iese in evidenta pela colturi. Aceasta tableta va avea competitori precum Nvidia, asa ca suntem curiosi daca va reusi intr-adevar sa se impuna pe piata. Noi speram ca da.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.