Ar putea Samsung sa fabrice un OnePlus One?

OnePlus One are deja un an vechime si poate fii cumparat de oricine. S-au dus vremurile in care acest smartphone era dificil de procurat. OnePlus One a ramas in inimile iubitorilor de smartphone datorita pretului mic si performantei ridicate, combinatia perfecta pentru toata lumea. Cu totii ne dorim un smartphone performant la bani putini, nu? Tehnologia in ziua de azi costa destul de mult din pacate. OnePlus One costa 300$ si ofera tehnologie pe care o gasesti in telefoane de 600$.

Cu toate acestea, OnePlus One nu se fabrica la scara de milioane de bucati si de multe ori in trecut discutam despre imposibilitatea de a cumpara acest telefon. Cererea mai mare de cat oferta semnifica un telefon de calitate.

Ei bine, OnePlus Two este anuntat pentru sfarsitul acestui an si va fi disponibil numai pe baza de invitatie. Se pare ca fabricantul nu are de gand sa exploateze calitatea pe care o ofera si doreste sa evite lipsurile din raft cu care s-a confruntat cu OnePlus One. Desi pe piata exista multe telefoane sub 200$ cu performante destul de bune, precum Moto G sau Huawei SnapTo, acestea au procesoare destul de slabute precum Snapdragon 400. OnePlus One foloseste Snapdragon 801 si are un display de 5.5 inch.

Punctul forte pentru aceasta companie care produce OnePlus One, il reprezinta comunitatea pe care si-a creat-o in jur. Este un avantaj pe care ceilalti producatori de telefoane nu il au deocamdata.

Intrebarea este daca Samsung ar putea sa produca un OnePlus One? De ce Samsung vinde doar S6 si S5 cand ar putea la fel de bine sa fabrice un telefon performant si ieftin precum OnePLus One?Cum unii isi permit sa vanda tehnologie avansata la bani putini si altii care culmea, detin monopol, nu isi permit? Ramane de vazut ce se va intampla, caci Samsung are o gramada de designeri vizionari foarte tineri si intr-un viitor apropiat vor trebui sa umble si ei la preturi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.