Descarca gratis Windows 7/8/10/Server2012

Microsoft pune la dispozitie utilizatorilor mai avansati posibilitatea de testare pentru cateva sisteme de operare Windows. Astfel, exista optiunea de a instala pentru 90 de zile Windows 7 Enterprise, Windows 8 Enterprise si Windows 8.1 Enterprise.

De asemenea, se mai ofera spre testare Windows Server 2012 pentru 180 de zile si Windows Tehnical Preview sau epicul Windows 10. (Windows 10 nu este limitat si se poate tine pe calculator pana la lansarea oficiala a acestuia.)

Ce trebuie stiut despre aceste variante de Windows. In primul rand sunt trialuri si expira dupa cateva luni. Sunt recomandate celor care se pricep cat de cat la calculatoare  iar in perioada de incercare vor fi contactati de diversi agenti Microsoft pentru a raspunde la cateva intrebari simple legate de produsul testat.

Cum putem beneficia de Windows gratuit pe o perioada mai lunga? Pai ideea e simpla… Descarcam Windows 7 si il tinem 90 de zile, apoi Windows 8 sil il tinem 90 de zile, apoi Windows 8.1. Astfel reusim sa avem Windows cu licenta timp de peste un an de zile. Solutie foarte buna pentru cei care lucreaza in domeniul suportului  la distanta, firmele care angajeaza helpdesk pun conditie obligatorie sa ai Windows cu licenta. Iata cum scapi de plata a 150 de euro pentru a capata un simplu job.

Produsele beneficiaza de update-urile necesare  si nu sunt impuse nici un fel de restrictii in folosirea lor. Din contra, variantele Enterprise au cateva functii in plus fata de variantele Professional.

Ce trebuie sa faceti pentru a putea descarca variantele de windows: in primul rand trebuie sa aveti cont Microsoft. Apoi, accesati centrul de evaluare de aici http://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/. Cheile de licenta (unde este cazul) vor fi atasate contului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.