4 sfaturi pentru a alege o geaca potrivita

Temperaturile mereu in scadere impun nevoia de a purta o geaca potrivita, care sa iti ofere protectia de care ai nevoie. Nu orice ti se va potrivi. Atat stilurile difera, cat si materialele din care aceste obiecte vestimentare sunt astazi confectionate.

Mai intai de toate, e ideal sa pui accentul pe rolul functional al acesteia, deci te vei orienta in alegerea unei jachete pe protectia pe care ti-o poate oferi. In acest sens, un factor major de influenta este materialul pe care il are la baza. Cand este unul inalt calitativ, rezistent, stii ca platesti pentru confortul tau indelungat, deci nu este o solutie de scurta durata. Nu doar materialul, ci si alte caracteristici ale acesteia iti vor influenta confortul, deci implicit si deciziile.

La ce sa fii atent cand alegi geaca pentru sezonul rece?

Iata care sunt aspectele la care iti recomand sa te raportezi atunci cand te uiti dupa geci de iarna pentru barbati.

  1. Gradul de izolare al gecii

Este unul dintre detaliile cele mai importante privind aceasta alegere. Conteaza materialul izolator, ca sa spun asa, folosit. Poate fi vorba despre materiale sintetice sau, dimpotriva, de materiale naturale, cum sunt fulgii de gasca.

Gradul de izolare este redat si de gramajul materialului folosit. Bineinteles, nu te vei apuca sa studiezi acest aspect, dar poti analiza specificatiile unui astfel de produs ca sa iti dai seama cat corespunde cu ce ai tu nevoie. Pe B-mall.ro, spre exemplu, ai optiuni de geci de la branduri consacrate, deci inevitabil vei gasi astfel de detalii pe etichetele gecilor.

  1. Lungimea gecii

Daca stii ca esti genul mai friguros, alege o geaca mai lunga, una care sa iti ofere confortul de care ai nevoie. La B-mall de exemplu, gasesti modele interesante, in echilibru estetic. Mai ales daca esti inalt, te poti orienta cu incredere catre ceva mai lung, modelele scurte pe talie nu sunt in avantajul tau.

  1. Marimea gecii

Povestea cu o marime mai mare pentru mai mult confort nu se verifica. Iti dai seama ca producatorii si-au luat toate masurile necesare pentru a oferi echilibru in toate. Alege intotdeauna masura care stii ca ti se potriveste. Cand e o geaca de calitate, protectia termica vine deja la pachet cu aceasta. Aplica acest filtru cand alegi sa o comanzi online, neavand cum sa o probezi propriu zis.

  1. Inchiderea gecii

Raporteaza-te si la inchiderea gecii, in functie de preferinte, dar si de gradul de confort pe care ti-l ofera. Unii prefera nasturii, altii clasicul fermoar. E ideala aceasta din urma optiune pentru zilele geroase, pentru ca ai siguranta ca nu permite frigului sa treaca prin geaca.

Descopera modelele interesante de geci pentru barbati pe care ti le propune magazinul online B-mall.ro si alege ceea ce iti place. Ai garantia calitatii, intrucat pe site gasesti numai produse originale, ale unor branduri rasunatoare, de care ai auzit cu siguranta. Primesti deci si garantia calitatii, oricare ar fi pretul pe care il vei achita in acest sens.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.