De ce sa colaborezi cu experti atunci cand iti proiectezi casa?

A construi o casa este cu siguranta un vis ce a fost planificat din timp. In momentul in care ai toate punctele bifate si detii resursele necesare pentru a-ti construi casa, probabil ai acele emotii cu privile la rezultatul final – daca va fi ceea ce ai visat sau va fi nevoie de retusari pe parcurs.

Pentru a nu exista erori de calcul si lucrarile sa se desfasoare eficient este recomandat sa apelezi la serviciile unui specialist proiectant. Un punct de reper recunoscut pe aceasta nisa este Smart Home Concept. In cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva motive pentru care o asemenea colaborare este indicata.

Iti optimizezi eficient timpul

O persoana specializata in domeniul proiectarilor are raspunsuri pentru fiecare tip de intrebare pe care o vei adresa. In acest sens probabil deja stii ca este vorba despre materialele utilizate si compartimentarea optima a spatiului in functie de propriile nevoi.

Specialistii de la Smart Home Concept iti pot oferi inclusiv sfaturi ce vizeaza un consum eficient de resurse fara sa intervina in aspectele ce fac referire la confortul visat.

Eviti erorile de la inceput

Te intrebi ce erori pot sa apara daca deja te-ai gandit in detaliu la fiecare colt al casei. Exista riscuri pe care le poti evita atunci cand te consulti cu un proiectant specializat pe acest profil. Este bine sa ai in vedere problemele care pot sa se iveasca in timpul constructiilor deoarece este mai greu sa intervii ulterior. In ce constau aceste erori? In cele ce urmeaza sunt prezentate succint cateva dintre aceste incoveniente.

*Dispunerea gresita a camerelor

Este necesara o analiza amanuntita a pozitionarii camerelor. Spre exemplu, trebuie sa iei in considerare amplasarea dormitoarelor. In functie de orientarea casei, locul in care dormi trebuie sa fie calduros si pe cat posibil ferit de zgomote.

Trebuie sa vizezi si accesibilitatea la bucatarie. De aceea majoritatea locuintelor au bucataria la parter.  In cazul in care optezi pentru doua bai dintre care una este dotata cu cada, atunci este bine ca aceasta sa fie proiectata tot la parter.

*Compartimentarea gresita a suprafetelor

Spatierea camerelor trebuie proportionata corespunzator. Subiectivismul si aprecierea unor spatii precum living-ul nu ar trebui sa influenteze dimensiunea celorlalte camere. Mai mult decat atat, camarile utile pentru depozitare nu trebuie sa fie foarte mari.

*Proiectul este pentru prezent sau pentru viitor?

In general, o casa este construita pentru a fi utila mai multor generatii. De aceea un specialist proiectant va avea in vedere acest aspect. O casa trebuie sa fie usor de intretinut indiferent de varsta locatarilor. Mai mult decat atat, aceasta trebuie sa fie confortabila.

Colaborarea cu un specialist proiectant este decisiva pentru a atinge rezultatele mult visate. Echipa de la Smart Home Concept iti stau la dispozitie cu recomandari, sugestii si o varietate de servicii menite sa indeplineasca pasii ce trebuie urmariti pentru a demara lucrarile de constructie a locuintei.

Serviciile includ sunt insotite de consultanta de specialitate, iar pe smarthomeconcept.ro vei gasi informatii detaliate si prezentate intuitiv.

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.