Idei si recomandari de cadouri de la Giftexpress pentru casa noua

Cum este deja cunoscut ca fiind o traditie, atunci cand cineva drag se muta in casa noua trebuie sa ii faci o vizita. Amabilitatea si ospitalitatea cu care te va primi trebuie rasplatite intr-un fel. Cum mai corect si mai recunoscator daca nu printr-un cadou?

De obicei, romanii obisnuiesc sa ofere drept cadou de casa noua electrocasnice si chiar piese de mobilier. Fii diferit/a, sparge tiparele si ofera-i cu totul altceva – lucruri ce ii vor sustine starea de bine si relaxarea in propria locuinta. In cele ce urmeaza iti oferi cateva sfaturi si recomandari pentru a alege cadoul perfect.

Ce alegi pentru cei prospat casatoriti?

Nunta de obicei vine la pachet cu mutarea intr-o casa noua – un motiv dublu de bucurie. Probabil cei proaspat casatoriti au primit la nunta destule electrocasnice, lenjerii si asa mai departe, dupa cum prevede traditia, asa ca trebuie sa le aduci ceva diferit.

De exemplu, poti opa pentru un album foto in care sa isi aseze pozele de la nunta. Albumul de pe giftexpress.ro prezinta o rama foto argintata pe coperta – decorata cu cristale si model floral.

Un astfel de album va trece testul rezistentei in timp, deoarece este confectionat din piele ecologica. In el sunt 30 de coli cartonate albe, pe care pot fi prinse poze de diferite dimensiuni. Pe langa acesta, mai poti adauga si o sticla de vin de lux cu doua pahare – pachetul unui cadou ales cum trebuie va fi complet.

Cadoul universal ce stimuleaza starea de bine – lumanarile parfumate

Ca tot am mentionat si anterior de importanta lucrurilor ce faciliteaza starea de bine in locuinta, din lista recomandarilor nu puteau lipsi lumanarile parfumate. Sunt cele ce pot transforma orice incapere in una de poveste, de taina, linistita si contemplatoare.

Lumanarile, cand sunt daruite pe post de cadou de casa noua, trebuie sa se prezinte elegant. Pentru o astfel de alegere cel mai probabil vei cauta diferite suporturi de aromaterapie.

Pe giftexpress.ro vei gasi o multitudine de astfel de suporturi si lumanari. Acestea seturi nu doar ca influenteaza vizibil starea de bine, ci si ofera protectie si siguranta – suporturile de pe giftexpreess.ro sunt metalice si nu prezinta risc de incendiu precum cele fara suport atunci cand sunt lasate nesupravegheate.

Ceasurile – alternativa perfecta

Desi par tipuri de cadouri invechite, ceasurile inca sunt extrem de apreciate atunci cand vin de la cineva drag. Avand in vedere ca vorbim despre o casa noua, alege un ceas de perete sau birou. Aceasta nu trebuie sa arate oricum, clasic, ci trebuie sa fie din materiale calitative si sa aiba un design placut, impresionant.

Un ceas ce se prezinta sunt alb forma decat cea clasica este cel cu turbina de pe giftexpress.ro. El functioneaza pe baterii, iar turbina se invarte pe baza de energie solara. Dispune de functii diverse precum: alarba, termomentru si afiseaza chiar si data calendaristica.

Daca accesezi magazinul online plin de cadouri, vei putea vedea chiar tu multitudinea de articole expuse in vitrinele virtuale. Indiferent de cadoul pe care il alegi el transmite oricum mai multe decat pot face cuvintele.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.