De ce sa alegi motoarele electrice trifazate de la Bmes?

BmesSe poate afirma ca motoarele electrice reprezinta chiar motorul de functionare a fiecarei afaceri. Cu aplicatie in diferite domenii, motoarele electrice sunt piloni de baza in economia fiecarei tari.

Totusi, pentru afacerea ta si nu numai, de unde te-ai gandit sa achizitonezi motoarele electrice? Recomandarea mea pentru tine este Bmes.ro. De ce? Ei bine:

 • Lucreaza doar cu furnizori de incredere din Uniunea Europeana
 • Tin mereu un numar cat mai mare de produse in stoc pentru a putea acoperi o gama larga de motoare
 • Au implementata si o mica productie de moatoare speciale
 • Au unitate de service la sediu ce include bobinaj si prelucrari mecanice, dar si banc de probe serie
 • Detin un stoc vast de piese de schimb sau accesorii motoare ( talpi, scuturi, ventilatoare, placi de borne, pene etc.)
 • Au pe site numeroase informatii tehnice utile
 • Personalul calificat iti poate oferi suport si cele mai bune sfaturi atunci cand ai nevoie de informatii suplimentare

Totodata, sunt recomandati si de cei 24 de ani de experienta in domeniul vanzarilor de motoare electrice. In toti acesti ani au invatat cat de mult pret se pune pe calitate, asa ca, pentru tine, pun la dispozitie doar produse sub certificarea calitatii in vigoare.

Tu de ce tip de motor ai nevoie?

Motoarele principale pe care acestia le comercializeaza sunt: motoare electrice trifazate, motofazate si cu 2 turatii.

Despre motoarele trifazate se pot spune multe insa, acestea au caracteristici standard pe care este nevoie sa le stii atunci cand faci achizitia. Insusirile pe care trebuie sa le cunosti sunt urmatoarele:

 • Sunt concepute pentru aplicatii grele – functionare continua sau cu mai multe porniri pe ora
 • Pot functiona in zone cu umiditate ridicata sau cu praf
 • Au o tensiune de 400V in conexiune pentru pornire directa sau o oprire – in forma de stea sau triunghi
 • Au protectie la praf si umiditate standard IP55
 • Au termistori PTC in bobinaj, incepand cu 11kW
 • Carcasa de aluminiu este pentru puteri de pana la 7.5kW(optional si fonta)

Avand in vedere nevoile tale si nu numai, Bmes a pus la dipozitie o gama larga de produse ce sunt destinate aplicatiilor industriale precum: ventilatoare, benzi transportoare, motoreductoare, amestecatoare, mori, compresoare etc.

Totodata, acestia detin si un service pentru motoare electrice cu rotor scurt circuit, pentru ventilatoare si pentru pompe. Acolo se pot efectua bobinaje si prelucrari mecanice. Indiferent ca mai are garantie sau nu, acestia pot repara orice motor electric trifazat pe care ti l-au funizat.

Trebuie sa stii si ca au distribuitori in mai multe parti ale tari. Scopul acestora este sa acopere toata tara si toate particularitatile instalatiilor, iar in functie de caz, se pot deplasa la locul in care ai instalatia pentru a releva si a echivala motorul tau electric vechi ce trebuie inlocuit.

Acceseaza chiar acum bmes.ro si vei alege involuntar calitatea inainte de toate! Nu te multumi doar cu produse ce promit calitatea – inspecteaza si testeaza motoarele electrice de la Bmes si te vei convinge de calitatea si rezistenta acestora.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.