Cum sa resimti stilul mediteraneean pe teritoriul autohton – vile de inchiriat Constanta in Golful Santa Maria

Golful Santa MariaIntr-o casa poti sa iti creezi amintiri ce dureaza o viata intreaga. Intrebarea este unde anume doresti sa iti petreci restul zilelor. Daca ai fost in concedii si excursii exotice cu siguranta ai ramas placut surprins de stilul arhitectural al tarilor precum Italia. Acestea sunt excursiile pentru care majoritatea opteaza sau viseaza cel putin o data in parcursul vietii.

Se spune ca Romania este o tara frumoasa, care din pacate nu isi atinge potentialul turistic din cauza amenajarilor precare. Inspirati de stilul mediteraneean, tarmul Marii Negre incadreaza astazi un spatiu rezidential care a devenit mai mult decat o oportunitate de dezvoltare imobiliara, un etalon pentru domeniul imobiliar , un trai de viata ravnit de noi toti – Santa Maria Bay Residence .

Istoricul ce a condus la aspectul final al visului indeplinit este destul de interesant, iar conceptul este cu totul inovativ pe acest profil imobiliar. Prezentarile detaliate se pot vizualiza pe www.santamariabay.ro. Cert este ca atrage curiozitati si impresii pozitive din partea unui public variat.

Dedicarea si pasiunea pentru a duce la indeplinire acest concept se poate observa din stilul de amenajare ce pare a fi unul fara cusur. Materialele utilizate sunt importate din Italia, intocmai din ideea de a aduce o amprenta a stilui mediteranean pe teritoriul autohton.

Mai mult decat atat, casele sunt dispuse in paralel pentru ca fiecare locuitor sa se bucure de privelistea marii, in orice moment al zilei, care scalda tarmurile ce delimiteaza complexul.

Acasa inseamna pentru majoritatea locul unde scapi de stresul cotidian si de griji. Cu alte cuvinte casa egal relaxare, confort. Acesta este un adevar general valabil si de necontestat.

Suna frumos si aproape imposibil de realizat, fiind mai mult incadrata la taramul fantastic. Tocmai din acest motiv, cei de la Santa Maria Bay au conceput un proiect de asemenea proportii. O cautare a vilelor de cumparat sau de inchiriat in Constanta se poate solutiona cu alegerile unor astfel de imobile.

Aceasta nu este o problema, deoarece de la o prima vizualizare pe site pe www.santamariabay.ro detaliile si stilul inedit capteaza atentia. Astfel, odata ce ajungi in zona exista sansa sa nu mai doresti sa te desparti de confortul modern si de briza marina ce te trezeste in fiecare dimineata.  Cert este ca realitatea intrece orice asteptare !

Este bine sa comunici cu cei responsabili de acest cartier rezidential de la malul marii pentru a primi informatii cu privire la ofertele de inchiriere sau vanzare .

Tipurile de vile din Santa Maria Bay

Vilele sunt catalogate si incadrate dupa trei dimensiuni si anume de tip A, B, C. Fiecare prezinta particularitati diferite, calitatea si confortul insa sunt punctul de intersectie pentru toate cele mentionate.

Tipul A spre exemplu include vile spatioase dedicate in special familiilor cu membri numerosi, dar in functie de preferinte se aloca nu doar pentru familii. O particularitate este redata de disponibilitatea unui lift, aceasta specificatie am adus-o in discutie tocmai pentru a descrie mai bine dimensiunea vilei.

Preturile sunt de asemenea raportate pentru fiecare tipologie de vila , orientarea in raport cu marea, dimensiuni si dotari.  Orice tip de vila spre care iti orientezi atentia dispune de acea priveliste ce te-a facut sa iti abati gandurile de la stresul cotidian in prima faza.

Informatiile legate de preturi si sistemul de inchiriere sau cumparare, modalitati de plata, sunt disponibile pe www.santamariabay.ro sau  poti beneficia de sfaturi sau prezentari suplimentare, contactand unul dintre reprezentanti.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.