Anvelopele all season – specialistii ComNico raspund intrebarilor tale

Intrebarile pe care le ridica anvelopele all season in randul celor care nu au beneficiat inca de acestea in dotarea automobilului sunt numeroase. Interesul publicului este de a afla daca acest tip de anvelope se pliaza pe nevoia de siguranta in deplasarea pe carosabil, daca asigura conducatorilor auto stabilitatea si confortul optim.

Specialistii Comnico.ro vin cu raspunsuri la cateva dintre intrebarile cele mai comune pe care le au cei ce doresc sa investeasca intr-un nou set de anvelope.

Avantajele anvelopelor All Season

Majoritatea soferilor care le folosesc le considera confortabile si mai practice pentru ca nu mai trebuie sa schimbe pneurile primavara si toamna. Asta inseamna ca ies din discutie si costurile unui al doilea set, pentru jante, dar si pentru depozitarea acestora in timpul celuilalt sezon.

  • Sunt eficiente anvelopele all season iarna?

Din perspectiva avantajelor, aceste anvelope asigura conducatorilor auto aproximativ aceleasi conditii de rulare cu anvelopele de iarna. Simbolul fulgului de nea impregnat pe anvelope indica un comportament optim al lor pe gheata si zapada.

  • Sunt potrivite pentru zonele de munte?

In multe dintre tarile europene, aceasta categorie de pneuri este considerata la egalitate cu cele de iarna. Desigur, in cazul automobilelor mai mari si grele totodata se recomanda achizitia unui set corespunzator de anvelope, in raport cu cerintele acesteia.

  • Ce clase de vehicule pot beneficia de anvelope all season?

In principiu se recomanda aceasta categorie de anvelope masinilor de clasa compacta, mica. Astfel acestea se pot bucura de siguranta deplina, alaturi de o rulare lipsita de probleme.

  • Care este recomandarea specialistilor privind dotarea masinilor ce ruleaza mult?

Specialistii www.comnico.ro recomanda aceasta categorie de anvelope indeosebi celor care parcurg pana in 10.000 km anual. In orice caz, se recomanda inlocuirea acestora atunci cand prezinta semne de uzura ce pot influenta confortul si siguranta la rulare.

  • Cum se prezinta situatia in cazul distantei de franare?

Acolo unde carosabilul este ud, respectiv foarte uscat, distanta de franare va fi una usor mai mare decat in cazul celorlalte anvelope. Este vorba despre rigiditatea medie pe care o prezinta anvelopele, potrivit profilului lor si mixturii de cauciuc, pentru a fi potrivite in orice sezon. Nu este un dezavantaj in masura in care fiecare sofer va conduce prudent, asa cum si trebuie de altfel.

  • Cum recunosti anvelopele all season de calitate superioara?

Si in cazul acestora ca si al anvelopelor in general, piata ofera diversitate in ceea ce priveste calitatea. Comnico.ro pune la dispozitia publicului sau anvelope all season care asigura distante de franare mici pe timp de vara, alaturi de o rulare precisa. De asemenea, in iernile blande acestea ofera stabilitate conducatorilor auto.

  • Cand au acestea un comportament optim?

Categoria anvelopelor all season este conceputa in asa fel incat sa fie optimizate pentru iarna, mixtura de cauciucuri asigurand o buna aderenta prin textura usor moale a cauciucului. Pe timp de vara, in cazul temperaturilor extreme se recomanda prudenta la sofat.

Descopera gama completa de anvelope propuse de ComNico pe https://comnico.ro/anvelope-auto.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.